CYKELPORTALEN

Danmarks uafhængige cykelportal

  Den nye tidscykel fra Canadiske Cervelo med navnet P5, er et sandt studie i systemintegration mellem tre producenter som hver for sig  har...

 

Den nye tidscykel fra Canadiske Cervelo med navnet P5, er et sandt studie i systemintegration mellem tre producenter som hver for sig  har deres spisdskompetancer.  Foruden Cervelo der der tale om Magura på beremserne og  og 3T for styr og saddelpind.

Cervélo’s ingeniører har overgået sig selv igen igen. P5 er ikke bare den hurtigste og mest avancerede tri- og enkeltstartcykel der er nogensinde er designet; den kan også tilpasses den enkelte rytter i det uendelige og er i tillæg nem at montere og rejse med.

Vindtunneltests viser at Cervélo P5 er den mest aerodynamiske cykel der nogensinde er produceret. Du sparer enten 1:39 på en fuld Iron Man distance i forhold til nærmeste konkurrent eller 5 watt som gør at du har friskere ben når konkurrencen skal afgøres. Dette kan være forskellen mellem en 1. og 2. plads!  Men P5’eren er ikke bare hurtig.  Den kan også stoppe hurtigt. Sammen med Magura har Cervélo udviklet et hydraulisk bremsesystem til P5’eren. Det betyder bedre aerodynamik, lavere vægt, ingen vedligeholdelse og ikke mindst en bremseevne som er 40% bedre end konventionelle systemer. Såvel bremser som ramme er kompatibel med alle hjul på markedet og kan klare 25mm brede dæk uden problemer.

Ingen ryttere er ens og alle har forskellige præferencer for hvordan de vil sidde på cykelen og hvilket drikkesystem de foretrækker. Med Cervélo P5’s suveræne ramme-geometri og 3T Aduro styrets utallige indstillinger har vi en cykel som enkelt kan tilpasses alle ryttere, uanset om du ønsker at sidder højt eller lavt. Drikkesystemet kan placeres mellem armene på styret; to steder på rammen eller bag ved sadlen.

En lille genistreg fra Cervelo er at P5 fås både som UCI lovlig og i en Triatlon version.

Link

CYKELPORTALEN