CYKELPORTALEN

Danmarks uafhængige cykelportal

Riis Cycling og Saxo Bank-SunGard fortsætter med at udvide gruppen af partnere. Det danskbaserede World Tour team er glad for i dag at kunne...

Riis Cycling og Saxo Bank-SunGard fortsætter med at udvide gruppen af partnere. Det danskbaserede World Tour team er glad for i dag at kunne præsentere tre nye sponsorer i vores portefølje af tekniske partnere.

“Jeg er meget tilfreds med at kunne byde en ny gruppe af tekniske partnere velkommen,” siger holdejer Bjarne Riis og betoner vigtigheden i samarbejdet med disse sponsorer.
“Jeg har altid haft den holdning, at hvis man vil skabe verdens bedste cykelhold og holde fast i den position, så skal du også havde det bedste udstyr til din rådighed på alle niveauer. Det er derfor, vi er så fokuserede på de små detaljer og hele tiden forsøger at være på forkant med udviklingen. Det er også derfor, at vores tekniske partnere er så vigtige for holdet,” fortsætter Bjarne Riis.
Blandt de nye partnere er den danske virksomhed CeramicSpeed, som har indgået en aftale for 2011 og 2012. Dermed vil holdet gøre brug af CeramicSpeed’s håndbyggede, keramiske kuglelejer, der reducerer friktionen markant sammenlignet med klassiske stållejer.
“Hos CeramicSpeed er vi stolte over at være sponsor for det cykelhold, som er verdenskendt for at stille størst krav til deres udstyr. Det er et stort skulderklap til vores produkt og en klar anerkendelse af, at vores lejer gør en forskel. Vi forventer samtidig, at associationen med et af verdens stærkeste cykelhold vil hjælpe på udbredelsen af CeramicSpeed inden for cykelbranchen globalt,” siger direktør Martin S. Banke.

Link

CYKELPORTALEN