CYKELPORTALEN

Danmarks uafhængige cykelportal

Casco SPEEDairo Casco SPEEDairo
Aero hjelme, ikke kun til enkeltstarten, er det nye våben i de store etapeløb, i kampen kom sekunderne. Tyske Casco SPEEDairo har... Casco SPEEDairo

casco-03

Aerodynamiske cykelhjelme til landevej, med udgangspunkt i enkeltstarthjelmen, er det nyeste våben i de store etapeløb, hvor alle midler tages i brug for at give rytterne værdifulde sekunders forspring i kampen for podiepladserne.  Specialized Works Evade og Kask Infinity er de seneste, men rent faktisk har tyske Casco været på markedet længe før de to, med deres SPEEDairo . Casco har mere end 20 års erfaring med alle typer hjelme lige fra ski til cykelsport.

casco-02

På SPEEDairo har de brugt mere end 2 års udviklingsarbejde.  Istedet for at komme så mange ventilationsnhuller i hjelmen som muligt, har SPEEDairo fuldstændig lukkede sider for at reducere luftmodstanden mest mulig. Luften trænger istedet igennem hjelmens midtersektion. I modsætning til traditionelle hjelme så bæres hjelmen via et net  som ikke har nogen fysisk kontakt med hjelmen. Det gør den for det første meget komfortabel at have på men samtidig giver det også et naturligt flow af luft rundt om hele hovedet.

casco-04

Yderligere luft tilvejebringes gennem patenterede kanaler i den dobbelte hjelmstruktur.  Den afrundede bagside af hjelmen er også med til at reducere lufthvirvler bag hjelmen som herved reducerer luftmodstanden yderligere.

Hjelmen har indbygget vind og solvisir SPEEDmask som er en integreret del af hjelmen.  Casco distribueres i Danmark af  Storm Denmark som oplyser en vejl. udsalgspris på kr. 1999,-

Hjelmen fås i to størrelser:

M = 54 – 59 cm
L = 59 – 63 cm

 

Link

CYKELPORTALEN