CYKELPORTALEN

Danmarks uafhængige cykelportal

Carbovation overtager tune Carbovation overtager tune
Tune bliver fremover en del af Carbovation og Murtfeldt Group der er specialister i letvægts cykel komponenter. Carbovation overtager tune

Tyske tune har siden starten i 1989 stået for nogle af de letteste og mest innovative tilbehørsdele du kunne opgradere din cykel med. I mange år var  et af deres særkender nogle ret kontroversielle udstillingstande rundt omkring på de toneangivende cykelmesser.

tune bliver fremover en del af Carbovation familien der også tæller Lightweight

Friedrichshafen-baserede firma Carbovation har erhvervet letvægts firmaet tune. Som en del af Murtfeldt Group, som også omfatter brandet Lightweight.  hvilket betyder en styrelse af protefølgen indenfor præstationsorienterede cykel letvægts komponenter.

Det i Friedrichshafen beliggende firma Carbovation GmbH har købt tune GmbH, producenten af ​​ultra-letvægt cykelteknologi fra Schwarzwald. Det meddelte virksomhederne i dag.
“Vi er stolte af at sælge til en virksomhed, der deler den samme vision om letvægts, højtydende cykelkomponenter fra Tyskland og vil bæredygtigt styrke og videreudvikle denne idé og vores værdier,” sagde Uli Fahl, grundlægger af tune, om salget.

tune blev grundlagt i 1989 og har markant påvirket og formet cykelscenen med sin banebrydende innovationer inden for cykelletvægtskonstruktion. Med erhvervelsen af ​​Tune styrker Carbovation både på salgsområder og et øget produktprogram.
Carsten Krumm, administrerende direktør for Carbovation, overtager rollen som den nye administrerende Direktør for tune og vil drive virksomheden fremad med sine mange års erfaring. Christoph Sawitzki, ansvarlig for “Sporting Goods”-afdelingen ved Carbovation, vil også være en del af ledelsen og bidrage med sin ekspertise inden for cykelområdet. Det er vigtigt at understrege begge mærker, tune og Lightweight, vil blive administreret uafhængigt og bevare deres unikke identiteter. Samarbejdet mellem Carbovation og tune muliggør endnu mere intensiv forskning og udvikling inden for cykelletvægtskonstruktion, samt realisering af innovative produkter, der opfylder behovene hos krævende cyklister verden over.

Om carbovation
Carbovation GmbH har over 20 års erfaring med forarbejdning af kulstof og glasfibre og står for højkvalitets og teknisk krævende produkter inden for fiber
kompositmaterialer. Virksomheden er en del af Murtfeldt Group med base i Dortmund og har over 600 ansatte. Koncernen består af forskellige virksomheder med ekspertise inden for forskellig fremstilling processer relateret til ikke-metalliske højtydende materialer.

Om tune
Som en pioner inden for letvægtskonstruktion er tune specialiseret i produktion af letvægts og cykelkomponenter af høj kvalitet fremstillet i Tyskland. Kernekompetencen ligger i bearbejdningen af aluminium og fremstilling af cykelnav og andre cykelkomponenter. Gennem manual arbejdskraft, der overholder de højeste standarder og innovativ kraft, har tune sat nye standarder inden for cykelletvægtskonstruktion siden 1989.

Link

CYKELPORTALEN