CYKELPORTALEN

Danmarks uafhængige cykelportal

Det er ikke hver dag,  en ny dansk cykel ser dagens lys, og slet ikke en af slagsen som Carbon Street Bike fra Designbike,...

Det er ikke hver dag,  en ny dansk cykel ser dagens lys, og slet ikke en af slagsen som Carbon Street Bike fra Designbike, der skiller sig ud fra mængden. Bagmændene bag projektet er ingeniør Claus Staffe og VVS-installatør Lars Hansen.

“Måske en lidt vanvittig ide med produktion af en ægte kulfiber sportsbike, men nu er skridtet taget og vi viser en prototype af cyklen på cykelsportsmessen i Roskilde der løber af stablen i denne weekend”  fortæller Lars Hansen.
Den 12 februar 2012 går i vi luften med en helt ny webside, og en måned efter, den 12 marts,  er de færdige cykler på lager. Fra starten har vores ide været at fremstille en let cykel i kullfiber med et  iøjefaldende, men samtidigt smukt design.  Vægten bliver 9 kg  med topgrej fra SRAM.  Cyklen kan leveres i to stelfarver der kan veksle mellem fem farver på dæk, sadel, logo, greb og flaske.
Standard leveres cyklen med 10 udvendige  gear og kun en klinge forrest, da langt de fleste cyklister  alligevel sjældent gør brug af flere gear. Endvidere får den hydrauliske skivebremser, en tendens vi ser mere og mere på landevejscykler.  Cyklen er konstrueret til at kunne holde i mange år  med et minimum af vedligeholdelse.
Cykelportalen vender tilbage med en anmeldelse af  Carbon Street Bike når et af de første eksemplarer lander på redaktionen.
Link

CYKELPORTALEN