CYKELPORTALEN

Danmarks uafhængige cykelportal

De mest udsatte steder for afkøling i den kolde tid, er dit hoved, fødder og hænder, Selv i de tidlige forårs måneder og...

De mest udsatte steder for afkøling i den kolde tid, er dit hoved,  fødder og hænder, Selv i de tidlige forårs måneder og sene efterår er det vigtigt at beskytter disse punkter. Vi har prøvekørt nogle af Cannondales mange produkter i denne kategori, og der er flere gode bud på nytænkning i en del af dem.

Toe Covers
Hele skoovertræk har aldrig været mit store nummer, dels fordi jeg syntes de er alt for besværlige i brug og sjældent holder ret længe. Cannondale går lidt anderledes til værks med deres overtræk kun til skonæsen. Materialet er vind og vandtæt neopren som er tilpas eftergiveligt at det kan trækkes på både landevejs og mountainbikesko.  Der er forstærket gummibund og en stor udskæring til klampen. Overtrækket er let at tage af og på og fylder meget lidt i en cykellomme. Disse overtræk fungerer fint og vil kunne holde dine fødder varme i de tidlige forårs- og sene efterårsmåneder.  Unisize.
Vejl. udsalgspris kr. 79,-

L.E. Cloves
Dette er en rigtig vinterhandske. Den er udført i Cannondales eget termiske materiale med tilført kulfiber i et 4 vejs strækstof som giver stor bevægelighed og fleksibiltet.
Håndfladen er en kombination af  gummi og syntetsik læder som giver et godt greb. Der  er desuden komfortzoner med silicone puder for dæmping.
Handsken er vind og vandtæt men samtidig åndende, så man har en god komfort i alle temperaturer. Handsken fås i sort og i 4 størrelser.
Vejl. udsalgspris kr. 450,-

Winter Socks MID
At kalde denne sokke for en vintersokke er vist en sandhed med visse modifikationer.
Umiddelbart ligner den de sommersokker vi tidligere har testet
Materialet er en kombination af micro akryl og polypropylene.
Sokken er opdelt i multilags zoner med ekstra fyld omkring tæer, hæl og bund.
Sokken er bedst til forår efterår og så burde den have haft et lidt længere skaft.
Farver. sort og grå.
Vejl. udsalgspris kr. 79,-

L.E. Headband
Pandebånd er i det danske klime næsten uundværligt. Cannondales pandebånd er rigtigt godt. Først og fremmest sider det  godt og dækker der hvor det skal, uden at genere ved cykelhjelmens kant. Det er vind og vandtæt og det holder pasformen ogs efter vask. En smart detajle er de små huller ud for ørene der bevirker at lyde udefra kan gå uhindret igennem. Reflekser. Unisize.
Vejl. udsalgspris kr. 150,-

L.E. Balaclava
Bag dette kryptiske navn gemmer sig en gammel kending i ny indpakning. Den klassiske elefanthue.  Igen benytter  Cannondale sin eget udviklede termiske strækstof med kulfiber  Pasformen er perfekt og stoffet går tilstrækkeligt langt ned omkring halsen så den slutter tæt.  En smart detajle er det løst påsyede stof foran mund og næse som kan flyttes valgfrit. Ligesom pandebåndet er der lydhuller ved ørene.  Med denne hue kan man holde varme selv i en snestorm. Unisize.
Vejl. udsalgspris kr. 180,-

Skull Cap
Det er sjældent at jeg anmelder cykelbeklædning som også er anvendeligt til andet end cykling. Skull Cap er en af slagsen. Denne lille hue er i det fineste Alpaca uld fra Peru. Vævningern er så tæt at den næsten er vindtæt og uld suger som bekendt vand indtil et vist niveau, så det kommer aldrig igennem. Denne hue er svær at undvære når man først har prøvet den. Den er tilstrækkelig tynd til at den saktenst kan bæres under en cykelhjelm men meget varmere og ikke mindst behageligere end andre huer jeg har prøvet. Unisize.
Vejl. udsalgspris kr. 150,-

Læs mere på Cannondale

CYKELPORTALEN