CYKELPORTALEN

Danmarks uafhængige cykelportal

Cannondale SuperSix Evo Leichtbau Cannondale SuperSix Evo Leichtbau
Cannondale har udviklet en særlig letvægts jubilæumsudgave af deres SuperSix EVO ramme i kun 200 eksemplarer. Cannondale SuperSix Evo Leichtbau

Cannondales populære SuperSix EVO landevejscykel er kommet på slankekur i en eksklusiv specialudgave kaldet Leichtbau. Den nye SuperSix EVO Leichtbau har fået reduceret vægten med yderligere 10 % i forhold til den allerede  lette hi-mod carbonramme der tjener som en base til at bygge de letteste Cannondale landevejscykler. Men der vil kun blive lavet 200 ramme kits, så handler om at være hurtig.

Cannondale går ultralet med LTD 750g SuperSix EVO Leichtbau stel

Leichtbau betyder letvægtskonstruktion på tysk, og det er præcis, hvad SuperSix EVO Leichtbau leverer. SuperSix EVO Leichtbau, der er udviklet for at fejre 50 år med Cannondale-raceklar præstation, taber 90 grem i forhold til den eksisterende  hi-mod SuperSix EVO, der blev gjort clear coat af EF Education og turneret videre af Lachlan Morton.

Det er ikke let at forfine et allerede let carbon-layout, så den nye Leichtbau-ramme er ikke bare lettere, den er også dyrere og begrænset til kun 200 stykker. Den limited edition cykel er lagt op i hånden i samme form som standard hi-mod SuperSix EVO.

det betyder at  Cannondale SuperSix EVO Leichtbau-ramme kun vejer  750 g for en medium ramme med dens minimale rå malingsfinish med bronze- og krommalingsdetaljer samt de mest basale fittings  gør den til den letteste racercykelstel,  Cannondale nogensinde har lavet.

Teknisk set får Leichtbau alle de samme funktioner som standard SuperSix EVO Hi-mod.  Integreret skjult kabelføring, der findes uden for headsettet lige i toppen af ​​hovedrøret. Afskåret aerofoil rørudformning hele vejen igennem, der reducerer aerodynamisk modstand, samtidig med relativt små rørprofiler, lav vægt og rytterkomfort bevares.

Vibrationsdæmpning SAVE kædestag, 12 mm Speed ​​Release gennemgående aksler, fladmonterede skivebremser, PF30a krankboks og en integreret proprietær aero SAVE sadelpind. Alt dette plus frigang til 30 mm all-road dæk for at øge rytterens komfort, greb, kontrol og for at sænke rullemodstanden.

Leichtbau fås kun som et rammekit (stel, gaffel, 27 SL KNØT saddelpind, headset & aksler), som du kan bygge op til din egen supercykel. Cannondale SuperSix EVO Leichtbau stel er individuelt nummererede og tilgængelig globalt for godt kr. 40.000,-  men kun i de fire mellemstore størrelser af SuperSix EVO (51, 54, 56 & 58 cm)

Link

 

 

 

CYKELPORTALEN