CYKELPORTALEN

Danmarks uafhængige cykelportal

Cannondale har arbejdet på højtryk de sidste to år, for at gøre Cevelo kunsten efter og præsentere den letteste produktionsramme i verden. Rekorden er...


Cannondale har arbejdet på højtryk de sidste to år, for at gøre Cevelo kunsten efter og præsentere den letteste produktionsramme i verden. Rekorden er nu i hus med den nye SuperSix EVO, hvor rammen på 695 g (st 56 cm) er et HELT gram lettere end Cervelo R5Ca.

Men Cannondale stopper ikke der, rygter siger at det er lykkedes Cannondale at trykke vægten helt ned på 630 g, men at den for nuværende vil være for dyr at at producere, men mon ikke Ultra Evo kommer på markedet før eller siden.  Lur mig om ikke også Cervelo, Scott og Specialized arbejder på at trygge vægten yderligere.

SuperSix Evo får sin debut på lørdag i team Liquigas farver til årets Giro.  Den letteste model i programmet bliver SuperSix Evo Ultimate som kommer under de magiske 5 kg.
Næste step er SuperSix Evo Team som vejer 6,4 kg.  Entrymodellen med SRAM Red gruppe, kommer til at koste i omegnen af  32.000 kr.

Der er endnu ingen oplysninger om leveringstidspunkt på det danske marked.

Link

CYKELPORTALEN