CYKELPORTALEN

Danmarks uafhængige cykelportal

Cannondale lancerer to nye NEO transportcykler Cannondale lancerer to nye NEO transportcykler
Cannondale gør, som en af de sidste store cykelbrands, nu deres entre på markedet for de helt store elektriske ladcykler. Cannondale lancerer to nye NEO transportcykler

Som en del af Cannondales Go:Easy-kampagne for deres elcykelserie har de annonceret lanceringen af ​​nye elektriske ladcykler: Wonderwagen Neo og Cargowagen Neo. Selvom det ikke er deres første indtog i ladcykler, da Compact Neo blev lanceret sidste år, er disse deres to første i fuld størrelse.

Cannondale går stort ud med deres Cargo og Wonderwagon NEO transportcykler

Cannondale Wonderwagon NEO
Den nye Wonderwagen Neo ligner umiddelbart den ultimative ladcykel til børn. Den bruger en traditionel beholder i spandstil, så al din last – uanset om det er børn, hunde, shopping eller hvad som helst – sidder foran dig, hvilket giver dig fuld synlighed.

Der er to sæder i kabineområdet til børn med en maksimal vægt på 30 kg hver, og der er fastgjort fempunktsseler og nakkestøtter. Dette lyder meget mere luksuriøst end de Christianiacykler mange af os er vokset op med i80’erne og 90’erne.

Hvis du henter en ven på skoleturen, er der endda plads til et tredje barn på den bagerst ved brug af en kompatibel barnestol. Den maksimale belastning er 27 kg, og den samlede cykels maks. belastning over begge lastområder er 250 kg inklusive rytter og cykel.

Ud over at bære, er selve cyklen drevet af en Bosch Cargo Line mid-drive motor og valget mellem enten et 545Wh eller 725Wh PowerPack batteri. Hvis der kræves mere batteri, er der også mulighed for at fordoble det.

Wonderwagen Neo kommer også med et kabelstyringssystem, som giver mulighed for, at cykelboksen kan sidde lavere, hvilket forbedrer håndteringen. 80 mm frontaffjedring vil forhindre børnene i at hoppe over det hele i kabinen, og interessant nok er der også en dropperpost – en trend, vi ser mere og mere af på byorienterede el-cykler.

Tilbehør som lygter, smartphoneholdere og stænkskærme er også inkluderet, men måske mest overbevisende er inkluderingen af ​​en bagudvendt radar. Det er et koncept, der ligner det for Garmin Varia.

Der er to modeller af Wonderwagen Neo,  navngivet 1 og 2. Forskellen ligger  i standard batterikapacitet og gearsystem henholdvis Enviolo på model 1, og 10-speed Shimano Deore på 2. Priserne for de to modller ligger mellem kr. 51.999,- og kr. 59.999,-

Cannondale Cargowagon NEO
Cargowagon er noget mindre og tager udgangspunkt i en lang bagagebærer bag rytteren.  Den anvender en Bosch Cargo Line centermotor mellem med enten en 545Wh eller 725Wh PowerPack afhængigt af modellen.

Selveom cyklen er mindre fejler lastevnen bestemt ikke noget. Cyklen kan lastet med 200 kg inklusiv rytter. Hvis du har børn, kan kompatible sæder fastgøres til det bageste stativ, og de kan transporteres  komfortabelt bag dig.

Et nøgleaspekt for Cargowagen er det omfattende tilbehør der fås til den, inklusive et frontstativ, og så de mange måder, du kan udstyre det bagerste stativ på, afhængigt af hvad du vil have med dig, lige fra en lastkasse til enn trailer med hunden.

Lygter, stænkskærme og et stativ medfølger som standard samt forhjulsaffjedring og dropperpost. Du kan også fordoble batterierne på Cargowagen Neo, og der er et opbevaringsområde i midten af ​​cyklen (på downtube), hvor du kan lægge din pung, nøgler m.m, mens du kører. Ligesom Wonderwagen Neo er der to modelmuligheder: 1 og 2, og hver af dem adskiller sig i gearvalg og batteristørrelse. Priserne ligger mellem kr. 37.999,- og kr. 43.999,-

Link

 

CYKELPORTALEN