CYKELPORTALEN

Danmarks uafhængige cykelportal

Cannondale Airspeed Maximum ligner umiddelbart langt de fleste andre kompakt pumper på markedet, men den har to finesser i baghånden som man normalt kun...

Cannondale Airspeed Maximum ligner umiddelbart langt de fleste andre kompakt pumper på markedet, men den har to finesser i baghånden som man normalt kun finder på mere stationære pumper.
Den har en indbygget forlænger slange som gør det væsentligt lettere at komme til ventilen på hjulet, samt en lille fiks fodholder så den samtidig kan fungere som fodpumpe.

Afprøvning.
Selve pumpen er sammenklappet ca. 25 cm lang og 20 mm i diameter svarende til en dansk tyve kroners mønt.
Den leveres inklusiv en holder som passer flaskeholder studsene samt ekstra lange skruer.  Pumpen klemmes på plads og klogt nok har Cannondale valgt yderligere at kunne fiksere den forholdsvis store pumpe med en velcorem,

Selve pumpehåndtaget holdes på plads ved en klikanordning. Når pumpen åbnes kan håndtaget drejes for bedre greb. Slangen med det dobbelte ventilhoved er tilpas lang og slankt til at kunne komme ind på endnog meget små hjul hvor afstanden mellem egerne ofte er meget lille.
Selve ventilhovedet vendes ved et snuptag ved at skrue omløberen af og åbne låsehåndtaget. Den passer til Auto og presta ventiler.

Til almindelig pumpning kan man saktens klare den, ved kun at holde pumpen i hånden, men skal der pumpes op til max. trykket på de lovede 120 psi er den lille fodholder en stor hjælp.

Konklusion
Airspeed Maksimun er en god pumpe som kan klare de fleste pumpeopgaver på en lidt mere uanstrengt måde end de fleste andre tilvarende kompaktpumper.  Den indbyggede slange og smalle ventilhoved i kombination med fodholderen gør pumpning af højtryksdæk til en noget lettere opgave.

Vi giver den for både funktion og pris.

Prisen er kr. 360,-

CYKELPORTALEN