CYKELPORTALEN

Danmarks uafhængige cykelportal

Først var der pulsure, så var det GPS sporet, som var interessant at kunne følge. Men NU introducerer Peakbike det seneste indenfor mulighederne for...

Først var der pulsure, så var det GPS sporet, som var interessant at kunne følge. Men NU introducerer Peakbike det seneste indenfor mulighederne for at genopleve de “store kampe” og spændende øjeblikke, du gerne vil bevare og vise til andre.

Med Camsports minikamera har du mulighed for at optage alt, hvad du, eller dine kammerater, gennemgår af strabasser. Indlæs optagelsen på din computer, hvorefter du kan nyde turen eller bruge optagelsen til teknikforbedring og mange andre ting.

Kameraet kan monteres på hjelmen, kajakken, skiene, cyklen, bilen eller hvor du nu ønsker det. Med en vægt fra ca. 22 gram, er der ikke meget at slæbe på.Det fikse kamera kommer i 7 forskellige udførsler og billedkvaliteter.

Status pr 26 oktober 2011
Vi har haft to af Camsports HD camaraer til test, og de var begge behæftet med den samme fejl, i form af manglende synkronisering mellem lyd og billed.  Indtil dette er rettet vil vi ikke bringe testen af produktet, da vi anser det for at være en så graverende fejl som har indflydelse på helhedsindtrykket.

Link

CYKELPORTALEN