CYKELPORTALEN

Danmarks uafhængige cykelportal

Campagnolo Super Record Wireless Campagnolo Super Record Wireless
Campagnolo High End gruppe Super Record er blevet opdateret over hele linien. Det trådløse gearskifte er den største nyskabelse. Prisen er astronomisk.... Campagnolo Super Record Wireless

@campagnolosrl

 

De tre store producenter af elektroniske geargrupper til landevej, Campagnolo, SRAM og Shimano kæmper en indædt kamp om hele tiden at føre feltet på dette område.

Campagnolo præsenterer nu endnu et skridt i dette evige kapløb med sin nye Super Record Wireless 12-speed landevejsgruppe der naturligvis ifølge producenten selv indvarsler den næste generation af dette flagskibsprodukt for at levere uovertruffen ydeevne og en dynamisk køreoplevelse.

@campagnolosrl

 

Super Record Wireless omfatter state-of-the-art trådløs skifteteknologi, som sætter et nyt benchmark i præcision og sikrer problemfri interaktion mellem rytter og cykel.

Tro mod Campagnolos ‘Dream Bigger’-etos, der er centreret omkring opfindsomhed og skiller sig ud fra mængden, er dette innovative og specielle gruppesæt produceret af kulfiber, titanium og aluminium med de højeste specifikationer for at give maksimal funktionalitet ved en minimal vægt.

@campagnolosrl

 

Hver af Super Record Wireless-komponenterne er blevet fuldstændigt redesignet og produceret til den allerhøjeste standard af Campagnolos ekspertteam af ingeniører, hvilket resulterer i et premium-gruppesæt, der sætter et helt nyt benchmark i ydeevne.

Ud over at være super pålidelig og stilfuld, er det et gruppesæt, der er udviklet med dedikerede ryttere i tankerne, med hver komponent designet til at være så nem og effektiv som muligt at bruge, hvilket giver den ultimative køreoplevelse.

@campagnolosrl

 

Den største nyskabelser ud over 2×12 speed er at gearskiftet nu er trådløst. Herudover er der tilkommet en mængde små ændringer som alt sammen skulle gøre at. gruppen nu bevæger sig op i en endnu højere klasse. Dette omfatter forbedret krans, kasette, ergonomi på skiftergreb og udluftning på bremserne. Alt kan naturligvis konfigureres individuelt via en app.   Gruppen udbydes med tre forskellige kranksæt optioner og tre forskellige kasette gearinger. Prisen for alle herlighederne er lidt mere end lommepenge niveau omkring de kr. 40.000,-

@campagnolosrl 

Med en pris på kr. 40.000,- for den nye. Super Record Wireless, er  Campagnolo’s Ekar gruppen i vore øjne stadigvæk den gruppe der giver mest Campagnolo valuta og alsidig anvendelighed for pengene.

Link  

CYKELPORTALEN