CYKELPORTALEN

Danmarks uafhængige cykelportal

Der bliver ikke sparet på markedsføringskrudtet fra Campagnolos side, efter at det langt om længe er lykkedes dem at få deres elektroniske geargrupper færdige,...

Der bliver ikke sparet på markedsføringskrudtet fra Campagnolos side, efter at det langt om længe er lykkedes dem at få deres elektroniske geargrupper færdige, og nu gør alt for at overbevise dig som bruger,  at du skal have elektronisk gearskifte på landevejslynet.

Dette gøres bl. a  ved at invitere de største cykelmedier til Sicilien i to dage med alt betalt, hvorefter de hjemvendt til deres redaktioner skamroser systemet som det eneste sat i gørende. De tider hvor pressen var upartisk er for længst ovre og tillade pressen sig at være bare den mindste smule kristisk, er der stor sandsynlighed for at blive “blacklistet”.  Cykelportalen har tidligere forholdt sig kritisk overfor en anden stor japansk producent (ingen navne nævnt) bl.a  omkring deres mafia agtige presse imbargos,  hvorefter vi blev taget af listen over det “pæne selskab”.  Never mind, vores hovedopgave er at tjene brugeren og ikke producenten.  Hvis de ikke kan tåle at få konstruktiv kritik, så dem om det, det fortæller mere om dem end om os, som altid vil påberåbe vores ret til at ytre os kritisk og uafhængigt.  Dette gælder også for Campagnolos ESP gruppe.  Så indtil det lykkedes at få fingre i gruppen uden om de officielle kanaler, må du som læser tage til takke med Campagnoles egne superlativer.

Hvornår de to grupper, Campagnolo Super Record EPS og Record EPS lander på de danske hylder og hvad priserne bliver kan ingen af de to danske grossister oplyse for nuværende.

Link

CYKELPORTALEN