CYKELPORTALEN

Danmarks uafhængige cykelportal

Cabin Feber Cabin Feber
Jönköping Grand Prix er et selvforsynende Bilepacking etapeløb over fire dage i de dybe Småland skove Cabin Feber

For nogle er lugten i det lille danske bageri og udsigten til lidt for gennemkultiverede cykelspor og voldsomt udtyndede småskove lige kedeligt nok. Men bare rolig cykel eventyret er ikke langt væk.

Alle landevejs motionister kender Vättern Rundan,  men nu har Jönköping også fået deres første Bikepacking Grand Prix. Ikke et cykelløb med tidstagning og maddepoter, men et cykeleventyr over fire dage hvor du selv er i kontrol og selvforsynende.

Cabin Feber er et fire dages etape cykeleventyr hvor du er stort set på egen cykelhånd. Den totale distance er på 600 km og 9000 højdemeter.  De fire loops/etaper starter og slutter alle i Jönköping hvor der også er en basecamp. Du får først udleveret næste loop rute når den første er gennemført og så fremdeles.

Hvor mange loops du når er helt op til kunnen og ambition, og det står dig frit at overnatte i basecamp eller alle andre steder efter eget valg og med eget udstyr. Eneste livrem er en udleveret GPS tracker så din position er kendt i fald noget går galt. Cabin Feber er fra den 30 april til den 3 maj 2020.

Mere info og tilmelding her:  CabinFeber

CYKELPORTALEN