CYKELPORTALEN

Danmarks uafhængige cykelportal

budget gravel og bikepacking fra Canyon budget gravel og bikepacking fra Canyon
Den i foråret lancerede Canyon Grizl carbon gravelbike suppleres nu af nye modeller med stel i aluminium budget gravel og bikepacking fra Canyon

Canyon er et uhyre populært cykelmærke i Danmark primært på baggrund af en direkte salgs politik, en temmelig aggressiv markedsføring. Hertil kommer et design der falder i kundernes smag.

Den nye Grizl AL har stort set samme geometri som dens dyrere søskende i kulfiber. Stellet er i aluminium og forgaflen i kulfiber.  De er udstyret med alle fitting til bikepacking og cykeltouring inkl.  trepunkts beslag på forgaflen.  Alle modeller er monteret med 45 mm brede dæk og Shimanos populære GRX gravel gruppe.

Grizl AL serien starter med Grizl 6 til kr 11.799,-  med Shimano GRX 400 geargruppe, aluminium DT Swiss Gravel LN hjul samt  Canyon- fjedrende  sadelpind. Topmodellen er Grizl 7 Suspension til kr 15.799,-  med Shimano GRX 600 og 810 drivlinje og bremser, og en RockShox Rudy XPLR affjedringsforgaffel med 30 mm vandring.  Det gør den til et attraktivt køb som en af de billigste gravel cykler med frontaffjedring på markedet.

 

De nye modeller er tilgængelig nu, men de mest gængse størrelser og billigste varianter er allerede i restordre til levering først i starten af det nye år.  Leveringsproblemer er en problematik stort set alle de store cykelbrands lider under i øjeblikket.

Link

CYKELPORTALEN