CYKELPORTALEN

Danmarks uafhængige cykelportal

Brooks England & Amani fonden laver fælles projekt Brooks England & Amani fonden laver fælles projekt
Brooks England har nu indgået et partnerskab med Amani Foundation om en sadel i begrænset oplag som støtte for deres arbejde med at udvide... Brooks England & Amani fonden laver fælles projekt

Der skal ikke herske tvivl om, at vi her på Cykelportalen anser Brooks Cambium sadlen for en af de bedste langturs sadler på markedet.  En cykelsaddel som efter Selle Italia koncernen overtog Brooks England fik branded tilbage på rette kurs.

Læs vores test af Cambium c17 Cave Allweather her

Brooks England har nu indgået et partnerskab med Amani Foundation om en sadel i begrænset oplag som støtte for deres arbejde med at udvide mulighederne for østafrikanske cyklister. Amani-projektet har til formål at ændre cykelsportens ansigt ved at øge deltagelsen og give østafrikanske atleter muligheder for at konkurrere hjemme og over hele kloden. Til støtte for fondens arbejde og som sponsor for Migration Gravel Race, en cykel begivenhed i Østafrika, har Brooks udgivet en sadel i begrænset oplag for at hjælpe med at rejse yderligere midler til Amani fonden.

“Målet er at fremme en cykelkultur blandt Masai-folket ved at bringe workshops med eksisterende kenyanske konkurrenter – de bedste indenlandske ryttere fra MGR – ind i lokale skoler for at inspirere  til et liv med professionel cykelsport. Dette er et projekt 100% støttet af Brooks England.”

C17 Migration Gravel Race-sadlen kommer med tre eksklusive trykte fotografier taget under begivenheden i 2021, skudt på film og håndudviklet af den kenyanske fotograf, Robert Kiplagat. Hvert sæt af tre billeder vil være helt unikke, kun ejet af køberen og aldrig genoptrykt. Sadlen koster godt kr. 1.000,-  og ​​en del af overskuddet vil blive rettet til Amani Foundation.

Link

 

CYKELPORTALEN