CYKELPORTALEN

Danmarks uafhængige cykelportal

Brompton Explore Brompton Explore
Ny specialudgave af den ikoniske foldecykel, nu med lavere gearing og specialdesignet taskesæt for det større eventyr. Brompton Explore

I mængden af ens cykler og batterier i hopetal, på årets Eurobike, spottede vi en ny specialudgave fra det ikoniske engelske foldecykel brand. Brompton prøver til stadighed at holde aktualiteten ved den lille ikoniske foldecykel vedlige ved lancering af specialmodeller. Brompton Explore er en særlig udgave med special lakering, tasker og udstyr til det lidt større cykeleventyr.

Udstyret med farve matchende tasker og en Brooks saddel samt de sjældne Tanwall udgaver af Schwalbe Marathon dækkene som er lidt bredere og har en lidt blødere gummisammensætning, så den lille cykel bedre kan klare sig på dårligt underlag. Explore er udstyret med 6 gear som standard modellerne, men selve geareingen er godt 12 % lavere. Styret fås i tre højder tilpasset turcyklisten. Vægten er 11,88 kg.

Som option kan den monteres med skærme. Prisen på det lille vidunder ligger på omkring kr. 15.000,- inklusiv tasker,men interesserede skal være hurtige på aftrækkeren da den er i begrænset antal.


Link

CYKELPORTALEN