CYKELPORTALEN

Danmarks uafhængige cykelportal

Brompton Danish Championship 2014 Brompton Danish Championship 2014
Er du den lykkelige ejer af en Brompton foldecykel, har du nu muligheden for at deltage i Brompton Danish Championship. Det foregår nu... Brompton Danish Championship 2014

Brompton-Danish-Championship-03

Brompton World Championship har efterhånden udviklet sig til også at have landespecifikke konkurrancer bl. a i Danmark og Sverige. På lørdag den 31 maj har du muligheden for at deltage i Brompton Danish Championship.

Det foregår ved Field’s ude på Amager og starter kl. 15:00.   Danish Brompton Championship er en del af Ørestad Idrætsfestival.  Løbet køres på en 1,8 km afspærret rundstrækning med start ved Fields hovedindgang.  Løbet kører i 45 min. + 1 omgang. Mødestedet er nær Fields hovedindgang/Ørestad metrostation (se kort)

Registrering og afhentning af nummer samt chip foregår mellem Kl 13.00 og 14.30 

Brompton-Danish-Championship-01

Dress code:
Lige som den internationale udgave har Brompton Danish Championship en særlig dress code.  Alle deltagere både mænd og kvinder skal bære jakke, skjorte og slips. Hvis det foretrækkes er shorts, 3/4 længde bukser eller nederdel tilladt.  Sportspåklædning (f.eks Lycra shorts / leggings, træningsdragt bukser, etc.) er ikke tilladt.  Fodtøj er der ingen restriktioner på.  Der skal bæres cykelhjelm for at deltage i løbet. 

Det koster 100 kr. at deltage i løbet og du kan Registrér dig her.

Link

CYKELPORTALEN