CYKELPORTALEN

Danmarks uafhængige cykelportal

Bottecchia Cicli Bottecchia Cicli
Det italienske cykelmærke hylder en af Italiens store cykelryttere Ottavio Bottecchia nu også med en ny gruscykel Bottecchia Cicli

Ottavio Bottecchia var den første italiener der vandt Tour de France to år i træk, i 1924 og 1925. Men i en al for tidlig alder som 33 årig ramte skæbnen ham  i 1927 hvor han af stadig ukendte årsager pludselig blev dårlig og faldt livløs om.

I 1909 driver Teodoro Carnielli et mindre værksted som reparere og bygger cykler. Det er ham som får øje på den unge Ottavio åbenlyse cykeltalent og snart får han en aftale om at udvikle og producere cykler under hans navn. Gennem årene vokser det lille som fra starten har det ædle cykelhåndværk i fokus. Noget som stadig bibeholdes den dag idag hvor Bottecchia rammer stadig udvikles og produceres i Italien.

Gravel Carbon er en italiensk bygget kulfiberramme bygget til Allroad og Gravel men med de umiskendelige landevejsracer kendetegn. Med en vægt på kun godt 1200 gram hører den til i den lette ende.  Bottecchia har lært af den fremherskende Bikepacking trend, så ramme og forgaffel er vel udstyret med beslag alle steder for montering af vandflasker og tasker.

Gravel Carbon fås i tre udstyrsvarianter med Shimano Ultegra og 105 med dobbelt kranksæt og Sram Apex 1×11 alle med 700c x 40 mme dæk. Rammen fås standard i frem størrelser fra 49 cm til 58 cm.

Link

CYKELPORTALEN