CYKELPORTALEN

Danmarks uafhængige cykelportal

Bosch Performance og Active Line Bosch Performance og Active Line
Bosch løfter nu sløret for hele to nye drivsystemer til elektrsiek cykler. Bosch Performance og Active Line

Bosch_performance_group_g

På den netop afsluttede ISPO messe i Munchen var der flere elcykler der var monteret med det nye elektriske drivsystem fra Bosch.  Men rent faktisk er der tale om to nye systemer, en Performance Line og en Active Line.
Begge systemer vil blive tilbudt side om side med den eksisterende Classic+.

bosch_performance_bike_g

Den største ændring i forhold til Classic+ er frihøjden som er øget væsentligt. Begge systemer tilbydes med to typer batterier et til indbygning i rammen og et traditionelt til montage på bagagebæren.  Standard hedder det Power Pack 300 mens Power Pack 400 er med større kapacitet. For Performance Line udbydes motoren ud over standard 25 km / t) også i en hurtig version 45 km / t.  Denne type er ulovlig i Danmark.
Motormæssigt er der tale om et 36V system på henholdvis 250 watt eller 350 watt. Trækkraften ligger mellem 40 og 60 Nm.

bosch_intuvia_g

Bosch motorregulering som går for at være en af de bedste på markedet er yderligere optimeret. Den registrerer nu op til 1000 ændringer i sekundet.  Displayet Intuvia har betjeningsknapper ude ved hænderne og det er nu muligt via en USB port at kunne oplade forskelligt tilbehør som telefon og GPS.

bosch_akku_g

De nye produkter ventes på markedet i november måned. Vi vender tilbage med flere detajler og en prøvekørsel i forbindelse med Eurobike.
Link

 

CYKELPORTALEN