CYKELPORTALEN

Danmarks uafhængige cykelportal

Bold Cycles LinkIn Bold Cycles LinkIn
Nyt schweizisk cykelmærke med integreret bagaffjedring i stellet. Bold Cycles LinkIn

På Swiss Bike days i forrige måned, havde et nyt cykelmærke verdenspremiere. Bold Cycles første produkt er en fuldaffjedret mountainbike, der er speciel ved at have placeret det bagerste fjeder element skjult inden i rammen. Systemet er udviklet i samarbejde med DT Swiss der har udviklet en special version af deres X313 fjederelement. Ved justering og service har man adgang gennem det lille kikhul i saddelrøret. Via et lille dæksel ved krankboksen får man adgang til ventil når dæmpningen skal justeres.

bold_linkin-02

Linkin Trail er udlagt som en allround mountainbike. den har 29″ hjul og 130 mm vandring i affjedringen. der er endvider plads til 2,4″ brede dæk. Rammen er forberedt til 27.5 x 3.0 og 148mm indbygningsbredde. . Herved er cyklen en 2 i 1 model.  Cyklæen kommer i rå kulfiberfinish og i størrelserne S, M og L.

bold_linkin-04

Rammerne bliver produceret i fjernøsten men samlet og justeret i Lengnau tæt ved Biel. Kunden kan vækge mellem Shimano XTR eller SRAM XX1 . Cyklen vil både blive udbudt via internettet og gennem forhandlere. På sigt vil man også udvikle cyjkler til landevej.

bold_linkin-03

Cyklen leveres i en flot trææske.

Link

CYKELPORTALEN