CYKELPORTALEN

Danmarks uafhængige cykelportal

Hvem kender ikke cykel legenden Chris Boardman, mens hans cykler af samme navn nok er mindre kendte. Men så kom en vis dansker ved...


Hvem kender ikke cykel legenden Chris Boardman, mens hans cykler af samme navn nok er mindre kendte.

Men så kom en vis dansker ved navn Mads Würth Schmidt ind fra højre og vandt overaskende verdensmesterskabet for juniorer naturligvis på en Boardman AiR TT ramme.  En passende entré på det danske marked og for den danske grossist Lucky Machine som fremover vil distribuere Bordman rammerne på det danske marked.

Chris Boardman har de seneste år stået i spidsen for den tekniske del af det succesfulde britiske banelandshold, og har nu selv udviklet en serie af landevejs, enkeltstart/tri, MTB, cross og hybridcykler, som er kendetegnet ved at være have en gennemgående ”no nonsense” filosofi, med et meget højt teknisk niveau, men til overraskende gunstige priser. Alle aspekter af cyklerne har været gennem Chris Boardmans nåleøje, hvilket garanterer en meget høj kvalitet og ydeevne.

”Vi forventer os meget af Boardman programmet og har allerede de første forhandlere på plads” fortæller Thomas Bank Egebirk, indehaver af Lucky Machine.

Boardman leverer bla. cykler til det amerikanske Pro Continentalhold UnitedHealthcare og til de engelske verdensmestre i Triathlon, Brownlee brødrene.

(Mads Würth Schmidt kørte på en AiR TT 9.2, dog med andre hjul. Denne har en vejl. Pris på 22.499,-)

Programmet kan ses på www.luckymachine.dk i løbet af de næste par uger, men de første modeller kan ses på CKM-Messen i Vejle fra d. 6-9 September.

CYKELPORTALEN