CYKELPORTALEN

Danmarks uafhængige cykelportal

  Flere af de store cykel og bilproducenter viser i øjeblikket show-off elcykler som kan køre helt op til 80 km i timen og...

 

Flere af de store cykel og bilproducenter viser i øjeblikket show-off elcykler som kan køre helt op til 80 km i timen og som i virkeligheden har ringe forbrugerinteresse da de fleste europæiske lande har indført lovmæssige begrænsninger som gør at elcykler kun må få elektrisk assistance op til 25km /t.

BMW har valgt at gå den modsatte vej og viser nu et udkast til en elektrisk foldecykel som er en integreret del af en kommende ny  BMW 3i EV  bil, hvor der er gjort plads til to foldecykler med indbygget opladestation.  En løsning  som der er væsentligt større fremtidsperspektiver i med henblik på at integrere bilen og cyklen som to transportmidler med hver deres potentiale.


Igen er vi vidne til at bilindustrien er er lysår foran de traditionelle elcykelproducenter når talen falder på flot funktionelt industrielt design.  Der er i designet lagt stort vægt på at cyklen let kan ud og sammen foldes samt trille i sammenfoldet tilstand.  Motoren drives af et litium-magnesium batteri og har en rækkevidde på 25 til 40 km på en opladning.

Link

CYKELPORTALEN