CYKELPORTALEN

Danmarks uafhængige cykelportal

BMC introducerer Gravel Performance Series med Kaius 01 BMC introducerer Gravel Performance Series med Kaius 01
BMC nyeste racer er minded dem der vil cykle rigtigt stærkt på grus BMC introducerer Gravel Performance Series med Kaius 01

BMC introducerer en helt nye Gravel Performance-serie. ​​Kaius 01 er BMC første højtydende gruscykel. Udviklet ved hjælp af de revolutionerende teknologier, som BMC har på sine innovative landevejsmodeller, er Kaius 01 en racermaskine designet til at modstå kravene til uhindret gruskørsel.

Kaius er en ultralet grus/gravel cykel bygget til at køre hurtigt, når terrænet bliver hårdt

Den perfekte grus-racercykel
Kaius 01 kommer med den perfekte kombination af vægt, stivhed, compliance og aerodynamik. Kaius 01 kombinerer uovertrufne klatreevner med sprintvindende kraftoverførsel og den nødvendige styrke til ro i sindet mod stenslag, og åbner hele spektret af, hvad der er muligt på enhver overflade, en rytter møder.

Et hidtil uset premium carbon-layup bruger højmodulfibre til at give stivhed, holde vægten lav og afbalancere den ekstra vægt, der kræves for at opnå overensstemmelse og robusthed. Dette skubber den samlede vægt til et minimum og kraftoverførslen til et maksimum. Rammeområder, der er udsat for sten og stød, såsom den nederste flade af downtube, har beskyttelse for at give ryttere ro i sindet, når de skubber over knogleraslende overflader.

Resultatet? En grusspecifik racercykel, hvis overensstemmelse sidder i mellemområdet af BMC’s Tuned Compliance Concept Race Technolo

Race-klar Grus Geometri
Kaius 01 blev bygget med ét formål: at være hurtig på grusveje. Derfor producerede BMC en grusspecifik ramme med længere rækkevidde, der flyttede forhjulet fremad for at forbedre stabiliteten og øge trækkraften. Med den kortere frempind, der giver responsiv håndtering, har Kaius 01 en progressiv og race-tunet geometri for en kørestil i konstant udvikling.

Stefan Christ, Head of R&D hos BMC giver indsigt i de processer, der førte til at fusionere de to verdener af roadracing og gruskørsel: “Vi tunede Kaius til grusbølgelængden for at udnytte præcisionen og ydeevnen af ​​vores førende vejteknologier, samtidig med at vi sikrede front- endestabilitet ved hastighed og høj trækkraft på løst underlag.”

Integreret funktionalitet
Kaius 01 tilføjer dokumenteret ydeevne og velkommen brugervenlighed og bruger BMCs proprietære lette ICS-cockpitsystemer.

Det helt nye ICS Carbon Aero Cockpit bruges på Kaius 01 ONE til at matche ydeevnen af ​​BMCs racermaskiner med en reduceret frontal sektion. Topbredden på 360 mm ved hætterne giver mulighed for en effektiv aerodynamisk position, mens 12,5° flare og 420 mm bredde ved faldene giver stor kontrol ved høje hastigheder. Kaius 01 TWO og THREE har BMC’s egen ICS2, deres avancerede stammesystem, hvor kablerne er fuldt integrerede. ICS2 giver desuden et højt niveau af justerbarhed og WorldTour-ydeevne.

Model ONE

Når Kaius 01 når det højeste niveau af integreret funktionalitet, har BMC’s Aerocore-design, en udviklet løsning, der integrerer flaskeburene i rammen for at optimere den aerodynamiske ydeevne.

Let og alsidig
Da Kaius 01 er en grus-racercykel, er den ikke kun stiv og medgørlig, men også let. Rammekittet t vejer kun 1.785 kg, med en ramme på kun 910 g, gaflen 400 g, sadelpinden 160 g og cockpittet 315 g.

Kaius 01 kommer med alt, hvad en rytter kan forvente af en high-end gravel racercykel. Den er alsidig i design og kan passe til 1x og 2x drivlinjer, dæk op til 44 mm, en dråbestolpe, med den nye MTT Suspension Stem og toprørsbolte.

Model TWO

“Uanset om det er på tværs af brændte spanske ørkener eller horisontløst amerikansk grus, så er Kaius din betroede guide på enhver rejse, du vælger,” siger David Heine, marketingchef hos BMC.

Størrelser, tilgængelighed og priser
Kaius 01 fås i seks størrelser (47, 51, 54, 56, 58 og 61) og tre modeller. Kaius 01 ONE, TWO og THREE er tilgængelige fra september 2022 og koster henholdsvis 11.499,- , 8.499,- og  5.499,- Euro.

Model Three

Link

 

 

 

CYKELPORTALEN