CYKELPORTALEN

Danmarks uafhængige cykelportal

BMC går ind i e-Road-segmentet med Roadmachine AMP BMC går ind i e-Road-segmentet med Roadmachine AMP
BMC lancerer deres første elektriske landevejsracer, med markedets letteste serieproducerede motor/batteri fra Mahle BMC går ind i e-Road-segmentet med Roadmachine AMP

Med lanceringen af ​​Roadmachine AMP introducerer BMC sin første performance  e-roadcykel, der bringer en hidtil uset all-round oplevelse til både engagerede, kræsne og helt nye landevejscyklister.

Roadmachine AMP understreger BMCs præstations tilgang, der kobler verdens letteste drivenhed med mærkets signaturteknologier i en længe ventet pakke, der er designet til at udvide en rytters ambition og rækkevidde.

Alle de egenskaber, der gør den ikoniske Roadmachine-serie til en succes, såvel som verdens mest avancerede navdrev, er blevet integreret i den helt nye Roadmachine AMP. Ikke én, der giver efter for presset, den Grenchen-baserede high-end cykelproducent BMC er stolte af at introducere en dedikeret e-road cykel: Roadmachine AMP.

BMC er kendt for at tage en førende position inden for cykling, erkendte, at industriens drivsystemteknologi, som overvejende er centreret omkring behovene hos eMTB og utility-ryttere, ikke var klar til deres vision om en ren performence  e-road-cykel. De pålagde sig selv at skabe en dedikeret løsning, der involverer verdens mest avancerede drivenhed – Mahle X20 navdrevet, et af de letteste systemer på markedet, der vejer lige over 3 kg.

Den nye Roadmachine AMP-ramme drager fordel af det høje niveau af designintegration, som tillades af den ultrakompakte Mahle X20 – en luksus, som teamet hos BMC hurtigt lærte at værdsætte, da det gav dem mulighed for at kopiere den allerede etablerede Roadmachines klassens bedste tilgang. til komfor. Roadmachine AMP er understøttet af mærkets signatur Tuned Compliance Concept-teknologi og gennemprøvet Endurance-geometri, for den samme utroligt afbalancerede håndtering og kategoriførende overensstemmelse. Med hensyn til det visuelle har Roadmachine AMP et slående design, der næsten ikke kan skelnes fra sin flerårige navnebror, samt generøs dækafstand.

Mahle X20 er elegant integreret i baghjulsnavet og kan prale af et brancheførende kraft-til-vægt-forhold, innovativt drivsystem og kunstig intelligens, der gør det muligt for cyklen at automatisk tilpasse sig rytteren, miljøet og indsatsen, for en konsekvent naturlig følelse. Andre funktionelle og innovative funktioner omfatter dets rækkeoptimerende Smart Battery, hurtige aktive oplader, en 173 Wh Range Extender, der er kompatibel med standard flaskeholdere, og et spilskiftende HMI – menneske-maskine interface – der omdefinerer brugerorienteret ydeevne ved at muliggøre diskret kommunikation mellem cykel og rytter gennem behandling af indgående information fra sensorerne (drejningsmoment, kadence, bevægelse, gyroskop).

Roadmachine er den foretrukne model for udholdenhedsryttere med en påskønnelse af komfort, kontrol og alsidig alsidighed, så er Roadmachine AMP BMC’s beregnede respons efter flere års forskning i cykeladfærd for bedre at kunne opfylde behovene hos kræsne ryttere. Det er en cykel, der minder os om, at ydeevne vejkørsel og pedalassistance kan eksistere side om side uden at skulle gå på kompromis.  Geometrien mellem både Roadmachine og Roadmachine AMP er fuldstændig den samme.

Roadmachine AMP fås i seks størrelser (47, 51, 54, 56, 58 og 61) og tre modeller. Roadmachine AMP ONE og TWO er , tilgængelig fra den 1. juli, og koster henholdsvis 7.999 og 6.999 euro. Roadmachine AMP THREE, er tilgængelig fra august 2022, koster 5.999 euro.

Link

CYKELPORTALEN