CYKELPORTALEN

Danmarks uafhængige cykelportal

BMC AC 1 Edition Speciale BMC AC 1 Edition Speciale
BMC Racing har tidligere lavet special udgaver af deres cykler i samarbejde med det ædle italienske sportsvognsmærke Lamborghini. Nu er turen kommet til en... BMC AC 1 Edition Speciale

BMC AC01 01

Det er ikke første gang at det italienske sportsvognsmærke Lamborghini og BMC Racing har samarbejdet.  I 2012 lancerede de BMC Impec Lamborghine Edition en særlig udave af BMC barebrydende  landevejsramme Impec.  Nu er turen så kommet til BMC AC1 Urban som i denne specialversion har fået Edition Speciale  Urban Racer på navneskiltet.

BMC AC01 03

På Eurobike viste BMC en prototype på en udgave af deres Alpen Challenge AC1 med kadantræk og skærme og skivebremser.  Cyklen bygger på BMC AC1 ramme som er modificeret til remtræk og indvendigt gearnav. Desuden har den fået et sæt skærme som givet et meget integreret design udtryk. I tilgift får men et flot næsten selvlysende hvid lakering og integreret lys. Cyklen vises første gang på Geneva Motor Show fra den 6 til 16 marts.

BMC AC01 02

Cyklen kommer til at koster 2900 Euro og ventes til salg både igennem BMC cykelforhandlere og Lamborghini’s forhandler netværk.  Godt 22.000 kr for en Lamborghini må siges at være et røverkøb.

Link

CYKELPORTALEN