CYKELPORTALEN

Danmarks uafhængige cykelportal

Blaze Laser Light Blaze Laser Light
Gennemført engelsk udviklet cykellygte som ud over almindelig lys også har indbygget en grøn laser som projekterer et cykel pigtogram ned på vejbanen godt... Blaze Laser Light

 

Blaze Laser Light er en cykellygte som ud over det almindelige lys også har en indbygget laser som projekterer et cykel pigtogram ned på vejbanen godt 5 meter foran cyklisten.  Dette er med til at øge ens medtrafikanters opmærksomhed, specielt i de døde vinkler mellem cyklist og busser/lastbiler i kryds.

Blaze02

Lygten er gennemført både i design og forarbejdning. Huset er i aluminium med to forsænkede knapper for lys og laser samt to små magnetkontakter til USB ladekablet, i bedste Apple stil.  Selv holderen til styret er i aluminium og gennemført minimalistisk og stilren. En lille kontakt gør at laserlyset kun kan tændes når lygten sidder i holderen, så det ikke blænder unødvendigt. Lyset er valgt grønt da det videnskabeligt, er det lys vi lettest ser.  Selve lygten har to lystyrker på  100 og 300 lumen. Den kan lyse konstant eller blinke og brændtiden er mellem 2 og 13 timer på en opladning.

Blaze03

Lygten vejer 182 gram koster 150 Euro.

Link

CYKELPORTALEN