CYKELPORTALEN

Danmarks uafhængige cykelportal

Bjerghjul fra Hunt Wheels kommer under den magiske vægtgrænse Bjerghjul fra Hunt Wheels kommer under den magiske vægtgrænse
Hunt lancerer med deres Hill Climb SL Disc et fjerlet hjulsæt under de magiske 1.000 gram Bjerghjul fra Hunt Wheels kommer under den magiske vægtgrænse

Tilbage i 2018 lanceret et Hill Climb SL-hjulsæt med fælgbremse. Til den britiske Hill Climb sæson har de nu udviklet et nyt bjerg hjulsæt til skivebremser. Dette race-fokuserede hjulsæt er den nyeste tilføjelse til HUNT Hill Climb-kollektionen oginkluderer deres nye H_Ratchet UD SL-nav med en rørformet fælg og UD Carbon-eger designet til at give den lavest mulige vægt og samtidig bevare styrke og pålidelighed.

963 gram fluevægt fra Hunt Wheels

Inspireret af det passionerede British Hill Climb-fællesskab og udviklet med input fra HUNT-støttede atleter som Andrew Feather, 2022 British Hill Climb National Champion, er dette hyperlette og minimalistiske rørformede skivebremsehjulsæt designet specifikt til at slå. nye rekorder  til de nationale mesterskaber.

Klar til næste generation af ultralette skivebremse-udstyrede landevejscykler, med 30 mm dybe kulstofrørfælge, fuldt udskiftelige UD kulstof TaperLock eger og et ultralet HUNT H_Ratchet UD SL navsæt med 9 graders indgreb, vejer det nye  hjulsættet 963 gram.

TaperLock UD Carbon Spoke Technology
HUNT lancerede første gang UD Carbon Spoke hjulsæt i slutningen af ​​2019 ved at bruge den nu gennemprøvede TaperLockcarbon egerteknologi. TaperLock-systemet tilbyder ryttere fuldt funktionsdygtige carbon-eger hjul, der kan bruges som alle andre. Med betydelige stigninger i sideværts reaktionsevne (se testoplysninger), er de blevet konstrueret til at give et reaktionsevne-til-vægt-forhold, som hidtil ikke var set på servicevenlige hjul, og som leverer din kraft til vejen så effektivt som muligt.

30 mm dybe / 26 mm brede kulstofrørfælge
I samarbejde med verdens bedste carbonfælgeleverandører udviklede HUNT-teamet dette lette klatrehjulsæt med et ultralet, men robust 30 mm dybt hjulsæt, der tilbyder en moderne 26 mm bredde, ideelt til moderne rørformede dæk, der er i stand til at give den nødvendige trækkraft til at flyve op ad stejle bakker , og den styrke, der kræves for at komme sikkert ned igen.

H_Ratchet UD SL Hubset
CNC’d 6066-T6 varmebehandlet aluminiumslegering, H_Ratchet UD SL navsættet tager minimalismen til et niveau, der endnu ikke er set fra produktionshjulsæt. 40-tands skraldedrevet tilbyder 9-graders indgreb med pop-out endehætter for nem servicering og en udboret højstyrkeaksel og frinavskrop (Shimano HG) for yderligere vægtreduktion. HG-frilegemet inkluderer HUNT-signatur anti-bid stålindsatsen til beskyttelse mod kassetteudskæring, med legerede splines fjernet for at spare dyrebare gram.

Specifikationer

  • DIMENSIONER: 30 mm dyb | 26mm udvendig | Rørformet
  • VÆGT: 963g
  • HUBS: H_Ratchet UD SL Hubs 40-tands skraldedrev giver 9-graders indgreb
  • DÆKKOMPATIBILITET: Kun rørformet. Den 26 mm udvendige fælgbredde er optimeret til 23-28 tubular dæk. Bemærk venligst – ikke egnet til normale clincher- eller slangeløse dæk.
  • FREEHUB MULIGHEDER: Shimano/SRAM 8/9/10/11 speed, SRAM XD/XDR, Campagnolo 8/9/10/11/12 speed, Campagnolo EKAR
  • MSRP: £1299 / $1699 / €1699

Link

  • Hunt Wheels

CYKELPORTALEN