CYKELPORTALEN

Danmarks uafhængige cykelportal

Birzman er en stor taiwanesisk producent af cykeltilbehør som fremover vil være at finde på det danske marked. Det er Borandia som står bag...

Birzman er en stor taiwanesisk producent af cykeltilbehør som fremover vil være at finde på det danske marked. Det er Borandia som står bag distributionen.  Birzman’s program omfatter både professionelt værktøj til cykelværkstedet og den krævende hjemmebruger, samt multiværktøj og minipumper til at have med på farten. Mange af produkterne er blev hædret med adskillige designpriser som Eurobike Award, IF Design Award og Golden Pin.  Det omfattende produktprogram er opdelt i tre serie.

Studio Cycle
Dette er den professionelle serie som omfatter alt i værktøj til det stationære cykelværksted.  Foruden værktøj omfatter det også gulvpumper og opbevaringsskabe og skuffesystemer.  Designet er flot og finish og udførsel er helt i top.

Travel Spirit
Her er tale om værktøj til det mobile værksted,  Meget af værktøjet går igen fra Studio Cycle serien men suppleres af transportabnle kufferter og tasker samt midipumper.

Pocket Ride
Her er som navnet antyder tale om værktøj til at have med på cykelturen. Det omfatter multitools, minipumper, lappegrej og forskellige små saddeltasker.

Link

CYKELPORTALEN