CYKELPORTALEN

Danmarks uafhængige cykelportal

EUROBIKE 2016: Bilgigant går ind på markedet for elcykler EUROBIKE 2016: Bilgigant går ind på markedet for elcykler
Hvis det står til producenten Trefecta skal politiet i fremtiden køre på elcykler. EUROBIKE 2016: Bilgigant går ind på markedet for elcykler

Trefecta-02

Den hollandske motorgigant  VDL ETG har indgået et samarbejde med Trefecta om at udvikle og producere en serie terrængående elcykler der er så robuste at både politi og militær har vist interese for dem.  Det nye samarbejde er det seneste i en stribe af elcykler fra bilindustrien.

Trefecta-04

Ud over en gadelovlig Pedelec er det plnen at modellen også skal komme i to specialudgaver. Med 750 watt elmotor og en acceleration fra 0 til 45 km/t på under seks sekunder og en topfart på over 100 km/t har den udøvende magt vist interesse for produktet både hos Politi og Militær.

Trefecta-03

Produktionen af de nye elcykler vil starte i andet halvår af 2016 med en opstartsserie på 200 stk som skulle være klar til salg ved udgangen af året. På firmaets hjemmeside har kunderne mulighed for selv at konfigurere 4 forskellige modeller.  Modellen Speed Pedelec skiller sig ud fra mængden ved at have monoophængte hjul.

Link

CYKELPORTALEN