CYKELPORTALEN

Danmarks uafhængige cykelportal

Bikesuit Bikesuit
I nyhedstømmen fra Eurobike er der også nogle producenter der lever det stille liv med produkter som har vist deres værd år efter år... Bikesuit

Bikesuit-02

I vrimlen af nyheder på Eurobike  hvoraf mange er gammel vin på nye flasker eller omvendt, der i en uendelighed popper op og forsvinder ud i glemslen igen, er der producenter der lever det “stille” liv med produkter som har vist deres værd og forsætter stort set uændret år for år fordi det har nogle basale kvaliteter. En af dem er Bikesuit fra hollandske The Smart Products Company også kendt for deres Rainlegs. I 2009 jeg de en Eurobike Award for deres Bikesuit som er en slags heldragt til de cyklister som dagligt cykler til og fra arbejde i al slags vejr og året rundt.

Bikesuit-03

Heldragter har været brugt af motorcyklister i årevis og indenfor sportens verdens er de også udbredte til svømning, tritahlon og senest cykelsport.
BikeSuit er noget anderledes da det er en vind/vandtæt heldragt i åndende materiale, der kan tages af og på på flere forskellige måder. Via et sindrigt system af paneler og lynlåse kan man man ud over den traditionelle måde som en kedeldragt også tage den omvendt på som jakke først og herefter lyne ben og skovertræk på plads. Bikesuit er tænkt til de “slemme” dage hvor man let og hurtigt skal have noget tøj på uden over sit almindelige tøj.
Materielet er vandtæt til en vandsøjle på 10.000 mm og åndbar til 5.000 g/m2. Yderligere er der ventilerede udluftninger under ærmer og på ryggen. samt reflekser på stategiske steder. Vi tester Bikesuit vinteren over og  vender tilbage med vores indtryk.

Bikesuit-04

 

Link

CYKELPORTALEN