CYKELPORTALEN

Danmarks uafhængige cykelportal

Bikester åbner sin første butik i Skandinavien Bikester åbner sin første butik i Skandinavien
Den tyske kæde Internetstores åbner butik i Stockholm, den første af slagsen i Skandinavien. Bikester åbner sin første butik i Skandinavien

Bikester åbner sin første fysiske butik i Skandinavien, centralt beliggende i centrum af Stockholm. Bikester er en del af den store tyske koncern Internetstores som nu øger fokus på det nordiske marked som hidtil kun har omfattet internethandel herunder Bikester.dk.

“Den nye butik er første skridt i firmaets strategi for øget service og handel gennem flere kanaler. Målet er at gøre  Bikester til det foretrukne handelsted i de nordiske lande både på internettet og i den fysiske butik” fortæller  Niklas Lindholm som er Retail Manager i Internetstores.

Med åbning af den nye butik kan kunderne nu se produkterne og vælge det eksakt det produkt og størrelse de ønsker ud fra mere end 40.000 varenumre fordelt på 600 brands. Herefter sendes varen i løbet af få dage til butikken for afhentning.

Den nye butik ligger centralt på Uddvägen 5 i Stockholm og er åben fra den 13 marts. Butiksarealet er på 725 m2. Indretningen er minimalistisk uden unødvendige distraherende elementer

“Åbningen af den nye butik i Stockholm er en vitalt del af vores internationale strategi, hvor vi i fremtiden vil øge vores tilstedeværelse på det nordiske marked, så vi er tæt på vore kunder” udtaler Anders Munk, Director of Internationalization of internetstores.

Om dette også gælder Danmark og i særdeleshed København må tiden vise, men hvis strategien bærer frugt i Sverige, vil samme højst sandsynligt blive overført på de øvrige nordiske lande.

Om Internetstores
Internetstores Group er en af Europas førende digitale multikanals butikskæder med mere end 40 online shops i 14 lande indenfor outdoor produkter. I cykelsegmentet tæller de foruden Bikester også Fahrrad, Probikeshop, Brügelmann, Votec, Ortler, Serius, Vermont, Fixie og Red.  Internetstores har godt 800 ansatte som alle har en baggrund som cykel og outdoor enthusiaster. Senere på året kommer de med deres eget trykte cykelmagasin Fahrrad.

Redaktionen: Bikester og Rose Versand begge med dansksprogede onlineshops er to alvorlige konkurranter til Danmarks Cykelpartner og Cykelgear. Den primære forskel ligger i vareudbudet som for de danske butikkers vedkommende primært er cykeltilbehør og reservedele.

Link

CYKELPORTALEN