CYKELPORTALEN

Danmarks uafhængige cykelportal

Bikepacking fra EVOC Bikepacking fra EVOC
EVOC lanceres deres første Bikepacking specifikke cykeltasker med Boa® Fit system Bikepacking fra EVOC

EVOC lancerer nu deres første Bikepacking specifikke cykeltaske serie kalder Evoc On Bike Packs.  Den består af fire tasker, Evoc Handlebar Pack, Evoc Seat Pack og Evoc Toptube Pack og Evoc Multiframe Pack. Evoc har i samarbejde med Boa® snørelukket kendt fra cykelsko, udviklet en særlig udgave til brug på taskerne.  Taskerne er universelt anvendelige til både mountainbike, og landevejs/gravel cykler.  Volumen mæssigt er de ret små og bedst velegnet til korte dagsture.

HANDLEBAR PACK Boa®
Vandtæt styrtaske med  Boa® Fit System som med et enkelt twist gør den let at få af og på styret og efterlader rigelig med plads til kabler fra gear og bremser. Den har rulleforsegling i begge ender. Fås i to farver Carbon Grey og Lime. To størrelser:

  • Medium med dimensionerne 30 x 12,5 x 12,5 cm, volumen  2,5 l vægt 200 gram.  Vejl pris  120 €
  • Large med dimensionerne: 30 x 15 x 15 cm, volumen 5 l og en vægt på 260 gram. Vejl. pris 140 €.

SEAT PACK Boa®
Vandtæt saddeltaske i samme vandtætte materiale og  Boa® twist lock for let montage. Passer både på almindelige saddelpinde og dropperpost. Rullelukke som kan tilpassest efter hvor meget der fyldes i tasken.  Fås i tre størrelser og de samme to farver som styrtasken.

  • Small: 10 x 22 x 10 cm, volumen 1 liter vægt , 170g, Vejl pris 100 €
  • Medium: 10 x 27 x 12 cm, volumen 2 liter, vægt 198g, Vejl pris 120 €
  • Large: 11 x 37 x 19 cm, volumen 3 liter, vægt 225g, Vejl pris 140 €

TOP TUBE PACK
En fiks lille overrørstaske i samme vandtætte materiale. Velegnet til en Powerbank, da der er åbning til kablet. Den sættes fast med variable og justerbare Velco straps som har gummi bagside for beskyttelse mod ridser på rammen. Lille størrelse med dimensionerne 15,5 x 8 x 5,5 cm, volumen 0,5 liter og en vægt på 75 gram, Vejl. pris  35 €

EVOC MULTI FRAME PACK
En lille praktisk taske til montering andre steder på rammen. Samme vandtætte materialer og farver som de øvrige tasker i serien. Variable Velco remme som kan placeres på forsekllige måder så tasken kan side både over eller under røret. Som den lille overrørstaske er velco remmene flytbare og med beskyttelsesgummi på bagsiden. To størrelser.

  • Small: 16 x 8 x 5,5 cm, volumen 0,7 liter vægt 89gram , Vejl pris 40 €
  • Medium: 16 x 11 x 12 cm, volumen 1 liter, vægt 123gram, Vejl pris 45 €

De nye tasker vil være tilgængelige umiddelbart efter den officielle præsentation på Eurobike i september/oktober. De danske priser lå ved redaktionens slutning endnu ikke fast.

Link

CYKELPORTALEN