CYKELPORTALEN

Danmarks uafhængige cykelportal

Bikekey indgår samarbejde med Refurbishbike Bikekey indgår samarbejde med Refurbishbike
Nyt samarbejde arbejder for et cirkulært cykelsamfund Bikekey indgår samarbejde med Refurbishbike

Bikekey cykelregister har indgået et nyt og spændende partnerskab med Refurbishbike. Med dette samarbejde vi de forvandle måden vi håndterer, administrerer og genbruger cykler på til gavn for samfundet, miljøet og cyklister over hele landet.

Nyt samarbejde arbejder for et cirkulært cykelsamfund

I et initiativ til at fremme det cirkulære vil Bikekey og Refurbishbike samarbejde om at sikre let videreadministration og formidling af indsamlede cykler med henblik på at reparere og give cyklerne nyt liv, så de kan skabe gavn i samfundet. Dette partnerskab bygger på en vision om at reducere spild og øge tilgængeligheden af brugte kvalitetscykler til folk i alle samfundslag.

Bikekey vil i samarbejdet bidrage med en IT-løsning der sikrer transparent og dokumenteret videreformidling af cykler fra ejendomsadministrationer, kommuner og forsikringsselskaber, således at de let og enkelt kan dokumentere deres cirkulære indsatser med Refurbishbike.

Refurbishbike har specialiseret sig i det cirkulære ved at istandsætte brugte cykler og give dem nyt liv, hvormed cyklerne kan fortsætte deres færd på cykelstierne mange år endnu. Partnerskabet markerer en vigtig milepæl for Bikekey og Refurbishbike, fordi det betyder, at flere instanser let og enkelt kan dokumentere deres cirkulære indsatser.

 

”I dag skrottes mere end 100.000 cykler årligt i Danmark og samarbejdet er derfor et klart symbol for, at hverken Bikekey eller Refurbishbike vil fortsætte med at se til – Flere kommuner, ejendomsadministrationer og forsikringsselskaber er simpelthen nødt til at tage ansvar” udtaler René Nørgård, Direktør for Bikekey. “Samarbejdet med Refurbishbike er en kæmpe cirkulær succes for det danske cykelsamfund, fordi det kommer til at blive meget klart – grønt på hvidt – hvor stort et impact det skaber at istandsætte cykler. Niels (Grundlægger af Refurbishbike) er en af dem, der har taget hårdt fat om problemet ved at aftage cyklerne, sætte dem i stand og få dem tilbage på vejene. Sammen med Bikekey bliver det snart mere tydeligt at se, hvor stort et positivt impact det skaber for samfundet at istandsætte det, som vi allerede har, fremfor at producere nyt – og det er jeg meget stolt af”

I samarbejde med kommuner, ejendomsadmistrationer og forsikringsselskaber vil endnu flere mennesker snart få adgang til brugte kvalitetscykler og bidrage til at skabe en grønnere fremtid. ”Vi tager ansvar for alle de cykler, der ellers ville møde en for tidlig død og forvandler dem til fuldt funktionelle og pålidelige cykler. Vores cykler er konstrueret ved hjælp af genbrugte stel og dele, der består af hele 90 % genbrugsmaterialer” udtaler Niels Nyhus, grundlægger af Refurbishbike. “Samarbejdet med Bikekey er afgørende for at fortsætte vores vision. Deres innovative IT-infrastruktur bidrager til at tydeliggøre den værdi vi skaber, samtidigt med at vi strømliner og fjerner unødvendige administrative processer og i stedet kan fokusere på kernen, nemlig det cirkulære cykelsamfund.

Link

 

CYKELPORTALEN