CYKELPORTALEN

Danmarks uafhængige cykelportal

Bikegear.cc Bikegear.cc
Ny internetside præsenterer på forbilledlig vis hele Shimanos komplette produkt portofølge i alle detajler, samt en komplet forhandleroversigt. Bikegear.cc

Bikegear01

Efter at Shimano i 2013 valgte at åbne eget salgskontor i Danmark, har de haft travlt med at udbygge forhandlernettet og opbygge en ny internetportal kaldet Bikegear som på forbilled vis i alle detajler viser samtlige Shimano Nordic Danmarks produkter. Produkter som foruden det store Shimano program også omfatter PRO, Pearl Izumi og BikeParts.

Siden er optimeret til at udnytte de mobile medier, som stadig flere brugere benytter, iform af Smartphones og Ipads, optimalt med stor grafik og glidende navigation.

Bikegear02

De fire brands er underopdelt i Landevej, Terræn, Triathlon, City&Trekking og Tilbehør.  Under hver kategori finder man alle detaler om de enkelte produkter indenfor alt lige fra komplette grupper, til enkeltdele, sko og sliddele.

Siden er så enkel og kronologisk opbygget, at man hurtigt finder det man leder efter. Samtidig gør det rene design og de flotte billeder at man får lsyt til at kikke mere. Godt gået Shimano, sådan skal en flot og funktionel hjemmeside laves.

Link

CYKELPORTALEN