CYKELPORTALEN

Danmarks uafhængige cykelportal

Bikebuster – konkurs Bikebuster – konkurs
En af Danmarks større online cykelbutikker har indgivet konkursbegæring. Bikebuster – konkurs

bikebuster

En af landets større online cykelbutikker Bikebuster.dk  har indgivet konkursbegæring.  Bikebuster blev startet i 1995 af Per Bausager og var en af de første af slagsen i Danmark.  Siden fik de følgeskab af flere konkurrende firmaer der åbennbart har gjort livet svært for Bausager.

Bikebuster.dk  blev kendt for en fræk markedføring og tilbud på mærkevarer. Konkursen kommer ikke som den store overraskelse, da firmaet de seneste fire år har haft negative tal i regnskabet, mellem 50- og 500.000  Det fik tidligt selskabets egen revisor til at melde ud om Bikebusters forsatte eksistensberettigielse.

Hvis retten erklærer Bikebuster.dk konkurs, vil der blive udpeget en kurator, der skal stå for at dele værdierne i firmaet mellem dem, der har penge og varer til gode. I den forbindelse kan man godt stille sig uforstående, over at Per Bausager den 7 oktober har oprettet et  nyt selskab  Bausager Cycling World Aps der skal videreføre brands som Willier, Castelli og Sportsful og på den måde sikre Per Bausager, og lade kreditorerne tilbage med lommesmerterne i forhold til Bikebuster.dk.

CYKELPORTALEN