CYKELPORTALEN

Danmarks uafhængige cykelportal

Tilhører du skaren af cyklister, der primært benytter jernhesten til at opleve verden som cykelnormade, med telt og kogegrej, må du ofte spejde langt...

Tilhører du skaren af cyklister, der primært benytter jernhesten til at opleve verden som cykelnormade, med telt og kogegrej, må du ofte spejde langt efter gode og inspirende cykelrejseberetninger i de eksisterende cykelmagasiner.
Men nu er der håb forude. Bicycle Travelers Magazine er et nyt online cykelmagasin som kan downloades  på internettet.  Det eneste som kræves er at du registrerer dig som bruger på deres hjemmeside.

Artiklerne er kendetegnet ved god og inspirerende fortælleform og nogle meget flotte billeder. I det første nummer kan du bl. a læse om et Canadisk par som cyklene over Dolomittern med anhænger og to hunde.  Natalie Pellegrinini’s foto reportage fra det vestlige Tibet inspirerer den eventyrlystne cyklist til straks at komme afsted og opleve verden “the slow way”. Ved alle artiklerne er der links til de respektive forfatteres hjememside hvor man kan få yderligere inspiration og information.


Grace Johnson som er redaktør, og selv ivrig langturscyklist hører gerne fra andre turcyklister som har en spændende historie og billeder de gerne vil dele med verden.    

Link

CYKELPORTALEN