CYKELPORTALEN

Danmarks uafhængige cykelportal

Bicycle Traveler Magazine Bicycle Traveler Magazine
Cykling og ferie hænger uløseligt sammen hvis du gerne vil opleve verdens mangfoldighed i slow motion. Bicycle Traveler Magazin er helt gratis og... Bicycle Traveler Magazine

hjul

Bicycle Traveler Magazine er et online magasin som udelukkede beskæftigier sig med turcykling, det som populært går som cykelglobetrottere.   Den ultimative frihed på to hjul er når man pakker sin turcykel og triller ud af vejen fra sted til sted. Det kan være en weekendtr eller en jordoprejse. Resultatet er det samme den ultimative frihed og afslappelse hvor man kun skal tænke på dagen og vejen.

I det nyeste nummer af Bicycle Traveler Magazine kan du læse om en cykeltur i Hannibals fodspor over alperne. En oplevelse som der er kommet en TV udsendelse ud af  på BBC. Du kan se smukke og inspirerende billeder fra Viatnam, Oman og  Nepal.  “The WHY question” er en fin artikel om de bevæggrunde man som turcyklist gør sig når man tager afsted.

Bicycle_Traveler_issue_1

Ud over de mange rejsebeskrivelser tester magasinet også udstyr som har tæt relation til det at turcykle, som f.eks telte, kogegrej og udstyr samt ikke mindst gode tips som er gode at have i baghånden ude i nowhere hvis uheldet skulle være ude.

Link

CYKELPORTALEN