CYKELPORTALEN

Danmarks uafhængige cykelportal

Bianchi Arcadex Bianchi Arcadex
Bianchi lancerer ny gravel racer i kulfiber, der ser ud til at være forberedt til eldrift... Bianchi Arcadex

Med Bianchi nye full carbon gravel racer Arcadex appelerer de til cykelryttere der gerne vil udforske cykeleventyret offroad i høj fart.

Den næsten skulpturelle Arcadex kulfiberstel vejer 1.100gr (størrelse 55) og er lige kapabel for eventyr som konkurrence, uanset terræn.

Navnet Arcadex henter inspiration fra Arcadia (Ἀρκαδία), den legendariske region i den græske og romerske myte, et sted hvor naturens harmoni hersker. Arcadex nærer det samme formål: at forbinde den menneskelige ånd med den naturlige verden ud over, forbedrer ens  sanser, fra skarpheden i farver til følelsen af ​​venskab blandt ledsagere af eventyr.

Gravel på Bianchi måden
Bianchi Arcadex er kendetegnet ved sans for detajler til kørsel på grus. Rammedesignet er aerodynamisk optimeret til ydeevne, med frigang til 700 x 42 eller 650 x 47 mm dæk, der  giver mere end nok plads nok til at tackle ethvert ru terræn, du måtte vælge.

Rammen er forberedt til skærme  og bagagebærer for Bikepacking. Den kan både bruges med manuelle og elektriske gear og har skjult kabelføring.

Den fås i to forskellige farve kombinationer som er lagt ud på en sådan måde at de skal give følelsen af dynamik og fart fremad, selv når cyklens står stille. Begge modeller er udstyret med Shimano GRX geartrain. Der er frem størrelser at vælge imellem. Prismæssigt ligger den Arcadex lunt i svinget omkring de 25 til 30 kilo kroner.

Kikker man nøje efter på billederne af rammen vil man opdage en ladestiks port nede ved kranken. Dette indikerer at Bianchi har tænkt sig at bruge den samme ramme til en kommende elektrificeret udgave formodentlig med en bagnavs motor fra Mahle. Dette er endnu ikke bekræftigiet, men hvis det er rigtig, er det lidt af en genistreg at designe en ramme der kan bruges til begge formål. så stay tuned…

Link

CYKELPORTALEN