CYKELPORTALEN

Danmarks uafhængige cykelportal

BH Bikes sponsorerer Team Soyasun i de næste to sæsoner. BH Bikes sponsorerer Team Soyasun i de næste to sæsoner.
I håb om at profiterer af BH Bikes enorme succes fra 2012 sæsonen, har SOJASUN og BH netop annonceret partnerskab for sæsonerne 2013 –... BH Bikes sponsorerer Team Soyasun i de næste to sæsoner.

BH_G6_Soyasun1_teambike1

Rejsen for BH (Beistegui Hermanos) startede i Eibar (Guipuzkoa, Spanien), en by fuld af militær fabrikation, i 1909 som et resultat af genialitet og entreprenør gejst af de tre brødre: Cosme, Domingo and Juan Beistegui Albistegui.

Virksomheden, som startede ud med at lave militærudstyr, vendte sin forretnings platform 180-grader efter Første Verdenskrig, og i stedet for militærudstyr skulle de nu lave en hurtig, komfortabel og økonomisk overskuelig transportform for beboerne af Eibar. Resultatet blev udviklingen af meget lette, adrætte og driftsikre cykler.

Fra starten af byggede BH´s ingeniører cyklerne i tidens mest avancerede design. Mange test blev udført, og en af BH´s forcer var at cyklerne skulle kunne klatre med lethed og at cyklisterne skulle kunne køre ned med stor tillid. På ægte Spansk vis. Ydeevne og komfort blev også sat højt. Det er ikke underligt BH Bikes vandt den første Vuelta a Espana i 1935, og har vundet det seks gange siden. BH Bikes har også båret den gule trøje i otte etaper i 2009 Tour de France.

I dag udnytter BH Bikes en historie over et tidsspand på mere end 100 år efter deres etablering. Innovation, præstations og konkurence normerne er enormt høje i branchen og BH er i front hvad angår innovation og nytænkning.  BH Bikes har udviklet en bestemt linje i ”high performance” cykler, der er lettere, stivere og mere ergonomisk end konkurrenterne.  BH fremstillede den første monocoque carbon ramme der vejer mindre end 800g, hvilket placerer BH´s rammer blandt de letteste og mest effektive i verden og skabte en ny kategori – Ultralight Cykler.

BH prisma

For at holde BH Bikes på højeste niveau i sporten kræves konstant innovation. Nye trendsættende tilføjelser til BH´s linje omfatter den første brug af et udvidet sadelrør, udvikling af en 1,5 tommer tilspidset kulfiber gaffel i samarbejde med ENVE Composites og et patenteret kabel guide-system i en kanal under skrårøret.

BH vil konstant udvikle sin førerposition inden for cykel-teknologi, og BH er besat af at udvikle og afprøve nye produkter og teknologier, der i sidste ende fører atleterne på podiet. Denne dedikation til innovation gør at f.eks. at model GC Aero er en af de mest benyttede rammer til triathlon.

BH Bikes har en stærk og stabil atlet og rytter skare i stalden.  Professionelle og elite triatleter omfatter: Angela Naeth (Canada), Mario Mola (Spanien), Fernando Alarza (Spanien), Eneko Llanos (Spanien), Nicola Spirig (Schweiz), Nicholas Ward (Great Britain) og Dang Qi (Kina)

U.S. Road Racing teams kan nævnes: RideClean (Arizona), Primal / MapMyRide Dame Race Team (Colorado), Cal Pools (California), Flatlandia (Illionois), NYC Velo (New York), Ti Speed Drive (Texas), Williams Cykling  (California / Texas) og BCV / Scion Cykling og Cykel Ranch (Arizona)

BH Bikes internationale Road hold: Team Soyasun (Spanien), Equipo Ciclista Cafeer Baqué (Spanien), Team Burgos 2016 Castilla y León (Spanien) og Spanske National Cycling Team

Model G6: Power og Aerodynamik.
Fra det første pedaltråd vil du erfare at denne ramme er designet til at konkurrerer på landevejen. En kompromiløs ramme med maksimale Aerodynamiske egenskaber. G6 udviser en enorm potens og magt – og viser at alle de små detaljer tæller i top konkurrence. G6 er et studie i lethed, stivhed og aerodynamik og er fremstillet af et enkelt stykke Carbon. Team Soyasun har valgt G6 som deres primære ramme.

BH-UL

Model UltraLight RC
Den ideelle balance imellem stivhed og lethed. Den meget lette UltraLight RC vejer kun 880 gram og med en stivhed i verdensklasse – vil give dig en utrolig køre oplevelse. Ultralight RC er en af de letteste og stiveste racing rammer som er blevet udviklet til dato. RC rammen er støbt i et stykke ved hjælp af forskellige typer af kulfiber, og er fremstillet ved hjælp af de samme teknikker som dem der også anvendes til fremstilling af den 755 grams lette Model Ultralight. Disse avancerede støbeteknikker har tilladt BH at øge størrelsen af rørene. Resultatet er en ramme der kun vejer 125 gram mere end den ekstremt lette Model Ultralight. Team Soyasun har valgt denne ramme til ekstreme bjerg etaper.

BH Bikes forhandles i Danmark af Roadshark som oplyser nærmere omkring priser og levering.

 

CYKELPORTALEN