CYKELPORTALEN

Danmarks uafhængige cykelportal

b’fair Bike b’fair Bike
Nyt dansk projekt skal fremme bæredygtige cykelprojekter i Bangladesh og derigennem hjælpe nogle af verdens fattigste børn. b’fair Bike

bfair02

Julen er hjerternes tid, så inden du nu går ud og lænser kreditkortet på gaver til dig selv og dine kære, som iforvejen er ved at drukne i overflod, var det måske en ide at stoppe op og give nogle af dine mange penge til et cykelprojekt som hjælper børn i Bangladesh.

b’fair-cyklen er mere end en cykel
Den er et bæredygtigt fairtrade projekt, der kombinerer høj kvalitet, miljøvenlighed og æstetik med humanitære arbejdsforhold i Bangladesh. Den skaber muligheder, frihed og fremtid for udsatte børn i et af verdens fattigste lande. Den er en livsstil, et valg og en ekstraordinær rejse.

bfairbike

For hver b’fair-cykel, der sælges, betales 1 års skolegang for et barn i Bangladesh inklusiv et måltid mad om dagen. b’fair er et bæredygtigt fairtrade-projekt med et CSR-program, der opererer med menneskerettighederne som et afgørende tema. Det er vigtigt for os, at du kan følge med i hele forløbet og sikre, at din støtte havner det rigtige sted. Vi lægger stor vægt på gennemsigtlighed i projektet, så du altid kan få præcis de informationer, du ønsker. Du vil når som helst kunne besøge skolerne og de børn, du har været med til at støtte, ved blot at skrive til os.

bfair er et dansk firma som samarbejder med Bangladesh gennem Agape Social Concern, en NGO med ca. 55 skoler fordelt over store dele af landet. De har rigtig gode erfaringer med netop denne NGO og et indgående kenskab til deres store arbejde med de mange nødlidende børn. På skolerne vil der løbende blive opsat tavler med navneskilte på alle dem, der har købt en b’fair-cykel og hermed været med til at hjælpe et barn i skole.

Link

CYKELPORTALEN