CYKELPORTALEN

Danmarks uafhængige cykelportal

Batterilygter fra Reelight Batterilygter fra Reelight
Danske Reelight har lanceret et par nye penlight lygter med udskifteligt genopladeligt batteri Batterilygter fra Reelight

Reelight er primært kendt for deres batteriløse induktionslygter, men lancerer nu også to nye kraftige penlight lygter i aluminium med genopladeligt og udskiftbar batteri, så man kan have et ekstra batteri med på de længere cykelture i mørket som en ekstra sikkerhed.

Med henholdvis 350 og 700 Lumen byder Reelight ind på markedet for kraftige batteridrevne cykellygter

De nye Lux lygter forener rene linjer, og materialer af høj kvalitet, i et kompakt design der passer perfekt i hånden, og er en perfekt tilføjelse til din cykel og dine andre udendørs aktiviteter. LUX Light har en aftagelig strop lavet af slidstærkt flettet reb, der gør lygten let at hænge på knagerækken når ikke den bruges. Aluminiumshuset giver ekstra robusthed og sikrer effektiv køling af den kraftige lysdiode.

Som noget nyt kan den genopladelige batteri tages ud og erstattes med et andet når levetiden ophører eller du er på en længere tur og har brug for en lang brændtid og en ekstra sikkerhed for ikke at løbe tør.  Den nye LUX lygte har seks forskellige lysindstillinge og fås i to versioner med en maksimal lysstyrke på 350 lumen eller hele 700 lumen.

Priserne ligger mellem  kr. 400,- og kr. 500,-

Link

CYKELPORTALEN