CYKELPORTALEN

Danmarks uafhængige cykelportal

Bang og Olufsen & Rapha Bang og Olufsen & Rapha
Danmarks eneste tilbageværende rigtige lydfabrik har allieret sig med Rapha for at få lyden ud .... Bang og Olufsen & Rapha

Normalt beskæftigier vi os ikke med cykelspecifikt lydudstyr, men når Danmarks eneste tilbageværende rigtige lydfabrik  Bang og Olufsen står bag, gør vi naturligvis en undtagelse. De er den sidste tilbageværende radiofabrik fra de tider hvor Danmark var en af Europas førende indenfor Radio og TV, så det gælder om at holde liv i den :o)

B&O har allieret sig med cykeltøjsmærket Rapha der på rekordtid er blevet en del af alle hippe motionisters cykeltøjs garderobe.  Beoplay E8 Sport er en videreudvikling af deres 3 generations E8 hvor den væsentligste ændring nu er at den er vandtæt og er specifikt udformet til aktivt brug.

Prisen for “legetøjet” til at holde rytmen og træningsmoralen oppe på de ofte lidt kedelige monotome indendørs træningspas er kr. 2.750,- Om der skal stå Rapha på det ene øre eller B&O på dem begge bestemmer du.

Produktet bliver officielt præsentere mandag den 16. november ved en kombineret online Zwift + Rapha + Pete Kennaugh + Bang & Olufsen præsentation. Læs mere her. Herefter bliver produktet frigivet til salg, men kan allerede nu forudbestilles både hos B&O og Rapha.

Link

 

 

CYKELPORTALEN