CYKELPORTALEN

Danmarks uafhængige cykelportal

Bamboo Bicycle Club Bamboo Bicycle Club
Er bambuscykler cykelbýgning for dummies ? Bamboo Bicycle Club

I disse selvisolations tider hvor nogle måske keder sig kunne du jo passende kaste sig ud i en ny cykelrelateret udfordring.

Hvorfor ikke bygge sin egen cykel helt fra bunden, uden den store svejse eksamen og udgifter til dyrt special værktøj.

Bambus er det nye hotte ud i cykel håndværkets gør det selv kunst, hvor det eneste du skal bruge er en pæn portion knofedt, gåpåmod og en ledig weekend.

Bamboo Bicycle Club laver komplette bambus rammekit inklusiv alle brugsmaterialer og fittings samt en skabelon til en opspændings jig. Det hele kan laves hjemme på køkken bordet ved hjælp af de grundige guides. Er du ikke helt tryg ved selv at gå igang, afholdes der også kurser både i England Holland og Tyskland. Prisen for et GørDetSelv hjemmekit er beskedne kr. 2700,-

Der kan vælges mellem kit til landevej, cross/gravel og MTB med eller uden skivebremser. Der er to kit størrelser, men den endelige tilpasning er individuel ved samling, så det er muligt at customize. Ud over rammekits kan du også købe komponentkits til en komplet cykel.

Evening Standards redaktør skrev:
“It was then I understood. Not only do I have a new bike I will get miles of use from, but every time I ride it I will remember the satisfaction of having made it myself. Just don’t ask me to build you one too.”

Bamboo Bicycle Club hører gerne fra interesserede som vil udbrede konceptet med byggekurser også i Danmark.

Redaktøren har fået blod på tanden og og vil prøve kræfter med et rammekit og vil berette om erfaringerne i en række kommende artikler. Indtil da kik forbi på linken.

Link

CYKELPORTALEN