CYKELPORTALEN

Danmarks uafhængige cykelportal

Forestil dig en verden, hvor selv den fattigste havde nemt ved at få basal hospitalspleje, uddannelse, vand, mad og en reel mulighed for at...

Forestil dig en verden, hvor selv den fattigste havde nemt ved at få basal hospitalspleje, uddannelse, vand, mad og en reel mulighed for at skabe et overskud af sit arbejde, hvad enten det er ved at transportere sine varer hen til nærmeste marked eller gennem bedre adgang til arbejdsmarkedet. Det er Baisikelis vision for fremtiden.

Det siger sig selv, at cykler ikke kan skabe alt det, men billig adgang til geografisk mobilitet er en vigtig faktor. Vi bygger ikke hospitaler eller skoler og vi leverer hverken mad eller vand, men vi skaber muligheden for at verdens fattigste kan kommer hen på hospitalet, i skolen og til markedet. I takt med at vi opbygger vores industri syd for Sahara skaber også flere og flere jobs som igen skaber et overskud der kan bruges i lokalsamfundet. Med Masanga Hospitalet lykkedes det endda at hjælpe et hospital med at tilbyde gratis behandling.

For at nærme os denne fremtid må vi vokse og udvide vores virksomhed og skabe partnerskaber med alle der arbejder mod den samme fremtid.

Læs mere her:

CYKELPORTALEN