CYKELPORTALEN

Danmarks uafhængige cykelportal

I forbindelse med DT Swiss / Schwalbe PressCamp i Schweiz, havde vi lejlighed til at stifte bekendtskab med den lokale energibar, og vi var...

I forbindelse med DT Swiss / Schwalbe PressCamp i Schweiz, havde vi lejlighed til at stifte bekendtskab med den lokale energibar, og vi var så begejsterede,  at et par kasser blev smuglet hjem i flyveren ;o)  Vi har intet imod de mange ofte syntetisk smagende energibarer, som hovedsaglig er tænkt til elitesportsudøvere.  Men vil gerne give vores læsere et bud på et velsmagende alternativ som næringsmæssigt kan det samme og som rent faktisk benyttes af flere sportsfolk som en fast bestanddel af deres kostplan. Little Bear-Biberli er en korttidsvirkende energikilde på grund af druer eller frugtsukker og stort indhold af  honning som hurtigt transporteres direkte til  krop, hjerte og hjerne.

Appenzeller Bärli Biber
Denne runde velsmagende honningkage lignede bolle på 75 gram passer i enhver cykellomme eller cykeltaske, og er letfordøjelig.   Indeholder honning, hasselnødder, citronkerner og aprikosstykker.
Pris for 10 stk 11CHF.  Fås også i miniudgave på 43 gram.

Appenzeller Bireweggli
Elsker du pæretære så kan du nu få den i lommeformat.  Lækker sprød skorpe med lækkert pærefyld.  Fås i karton med 12 stk til 14 CHF.

Alle produkter kan bestilles direkte på deres hjemmeside. Se link nedenfor.

CYKELPORTALEN