CYKELPORTALEN

Danmarks uafhængige cykelportal

Cykelverdenen har altid gjort et stort nummer ud af at overgå hinanden i præstationer, med den letteste, den hurtigste og den flotteste cykel.  Alt...

Cykelverdenen har altid gjort et stort nummer ud af at overgå hinanden i præstationer, med den letteste, den hurtigste og den flotteste cykel.  Alt sammen superlativer vi som forbruger ikke kan bruge til noget som helt.

Nu er turen så kommet til elcyklen.  Markedsføringens mester Specialized var ikke sene til at påstå at de med deres Turbo-Ebike havde udviklet verdens hurtigste elcykel, men det kunne direktionsgangenes fortrukne bilmærke Audi naturligvis ikke sidde overhørig, så i forbindelse med deres opkøb af Ducati Motorcykler har de lanceret en Audi Ducati Ultra Ebike som angiveligt skulle kunne køre hele 80 km timen med hjælp fra en meget kraftig 2,3 kilowats elmotor med hele 250Nm moment altså mere  moment end en standard Mazda 6 eller Folkevogn.  Ligesom vi oplever det på eksklusive sportsvogne er motoren begrænset til at yde op til tophastigeden. Den lukker ned ved 50 km/t.
Imponerende præstationer men for dig som forbruger nok ikke særlig anvendelig.

Link

CYKELPORTALEN