CYKELPORTALEN

Danmarks uafhængige cykelportal

Cykeltøjsfirmaet Assos og Carl Zeiss Vison står bag et nyt cykel brillemærke Zegho der vil sætte nye standarder for funktionalitet og bærekomfort. Opgaven fra...

Cykeltøjsfirmaet Assos og Carl Zeiss Vison står bag et nyt cykel brillemærke Zegho der vil sætte nye standarder for funktionalitet og bærekomfort. Opgaven fra Assos til Carl Zeiss Vision blev klart formuleret “At udvikle en ny linse som giver maksimalt synsfelt uden optisk forvrængning”

“Tunnel Vison“ er en innovation løsning fra Assos,  hvor den nederste trediedel af brilleglasset er klart som herefter langsomt i midterfeltet løber ober i den mørke nuance i den øverste trediedel. Det gør det muligt at kunne køre fra sol til skygge uden pludselig at have følelsen af at være i mørke. Det kræver kun at man løfter hovedet en smule.

Yderligere to Assos opfindelser har fundet vej in i brillen “cickFace“ og “zeropressure Technology“. Bag de to udtryk gemmer sig et fleksibelt og tilpasningslet materiDahinter vale i kombination med et fleksibelt stel der sørger for en optimal passform.

De nye briller bliver officielt præsenteret den 13 november og prisen ligger omkring kr.2300,-  Vi vender tilbage med mere info og en test af disse spændende briller i løbet af kort tid.

Link


 

CYKELPORTALEN