CYKELPORTALEN

Danmarks uafhængige cykelportal

ASSOS lancerer Speed Club ASSOS lancerer Speed Club
Assos vil med deres nye globale fælleskab for cykelentusiaster trække flere kunder til. ASSOS lancerer Speed Club

ASSOS of Switzerland har i dag annonceret skabelsen af Speed Club – et globalt cykelfællesskab bestående af ryttere og ambassadører, som alle deler den samme passion for cykling, og ønsker at sikre dennes fremtid.

Kernen i Speed Club bliver et online fællesskab (www.assosspeedclub.com), hvor medlemmer får adgang til limited-edition udstyr, et helt unikt indblik i udviklingen af nye produkter i ASSOS’ design center, muligheden for at dele cykelture og ikke mindst få seneste nyt om ASSOS-Team partnerskaber.

Det vil være gratis at blive en del af Speed Club, og dette vil være en måde for alle medlemmer at få nye kontakter i det lokale cykelmiljø gennem fælles ture, cykelløb og pop-up events afholdt i samarbejde med et netværk af nøje udvalgte partnere.

Designet af Speed Club cykeltøjet kommer af et samarbejde med tatovøren Dan Smith, som har søgt inspiration fra gamle ikoniske motorcykelklubber til at skabe en hel ny produktlinje af ASSOS tøj. Logoet symboliserer et brand med dybe rødder til ”racing”, og dette er netop hvad denne klub tillader alle at blive en del af og opleve i egen person.

Dem som ønsker en helt speciel ”premium” Speed Club oplevelse, kan mod et betalt medlemskab få særlige Speed Club varer, adgang til visse produkter før de kommer i salg og får endvidere adgang til en specialiseret shopping oplevelse.

Dan Smith udtaler:” At arbejde med ASSOS var en ekstrem nem beslutning at træffe. Med min store respekt for historien og dette brands store kvalitet, var det en ære at lære om deres anerkendelse for min kunst. Det er så vigtigt at have fornemmelsen af, at man er det rigtige sted når man laver disse samarbejder. Sådan har jeg det med ASSOS, og jeg glæder mig til at se alt vores arbejde komme til live.

Klubben vil officielt blive lanceret i januar 2019, og vil løbende blive videreudviklet. ASSOS vil arbejde tæt sammen med dennes lokale fællesskaber for at skabe en inspirerende klub, som vil engagere ryttere til at komme ud på cyklen, udforske, og dele deres oplevelser.

Chris Mackay (ASSOS’ globale brand og digitale marketing manager) udtaler: ”Det har altid været vores mål at skabe en social og aktiv klub, som er tilgængelig for alle cyklister. Vores online fællesskab tilbyder medlemmerne en platform hvor de kan komme i kontakt med andre ryttere og tilslutte sig cykelture i deres lokalmiljø eller når man er ude og rejse med sin cykel og søger inspiration og lokale anbefalinger”

Du kan allerede nu tilmelde dig og få de første nyheder når konceptet går i luften på: https://assosspeedclub.com/

CYKELPORTALEN