CYKELPORTALEN

Danmarks uafhængige cykelportal

Assos lancerer deres bud på det ultimative cykel vintertøj Assos lancerer deres bud på det ultimative cykel vintertøj
Assos Equipe RS JohDah jakken er det bærende element i en ny vintertøjs serie der kan sammensættes efter behov og vejrlig. Assos lancerer deres bud på det ultimative cykel vintertøj

Assos Equipe RS 3/3 layering system er en ny tøjserie for den seriøse vintercyklist.  Med en næsten  kr 5.000,- dyr jakke som det bærende element bruger Assos det velkendte trelags system.

Tøjserien er centreret omkring Johdah jakken der er designet til at blive kombineret med andre andre lag indenfor samme serie afhængig af vejrsituationen.

Johdah jakken er i sig selv en meget tynd jakke med udluftninger som skulle regulere den indvendige temperatur både under hurtige løb i kulde eller på lange træningspas over flere timer.

Fronten består af en dobbelt lags design med et mindre ekstra midterstykke.  Jakken benytter  Assos eget  “3L wind and waterproof Sphere Light textile”. For at opretholde en tilpas og ikke for varm indertemperatur har de også tilføjes deres  Diffusor Valves på fronten oppe ved skulderpartiet.

Den øverste del af ryggen har en medium tyk version af  3L Sphere mens den tykkeste sidder nederst. Vil du have det komplette system med både Thermobooster Pod tråden og Thermobooster mellemlaget skal du slippe næsten kr. 8.000,-

Til at komplimentere sættet fås også kr.  3.000,-  winter bib tight S9 med samme selesystem som den korte buks der giver større bevægelighed.

Link

CYKELPORTALEN